Lidt af det hele

Jeg ville prøve at tage billeder af dyrene idag og selvom billederne var rigtig dårlige, så ville jeg lige vise jer resultatet. Det var tydeligvis kun mig, der synes det var en rigtig god idé. Jeg vil gerne – snart! – have nogle gode billeder af dyrene, så tror måske jeg finder kameraet frem igen i weekenden.
Jeg er ked af at jeg ikke kan bidrage med noget kreativt på bloggen for tiden, men jeg synes godt nok at alt min energi er forsvundet, når jeg kommer hjem fra institutionen. Forhåbentlig er det bare ‘start-vanskeligheder’, for jeg nyder virkelig at være derude. Men mine dage forsvinder bare lidt, når jeg ikke rigtig har overskud til alt det jeg gerne vil.
Jeg regner dog med at færdiggøre disse malerier (link) i weekenden, så forhåbentlig kommer der en del kreative indslag der. Derudover har jeg også nogle puder jeg vil have syet, så forhåbentlig kan jeg få købt det sidste stof snart, så de kan blive færdige.

2 tanker om "Lidt af det hele"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *