Ny sweatshirt!

Se lige hvad jeg har fået mig! Jeg er simpelthen så glad for den; og er lidt ærgerlig over at vejret gør, at jeg ikke kan have den på (okay – ærgerlig er jeg måske ikke. Jeg elsker virkeligt at det er varmt, men jeg ville bare så gerne have min sweatshirt på).Jeg var til marked i Løgumkloster igår med mine forældre; hvor der var et sted hvor man selv kunne designe tekst til tøj – og det blev jeg da nødt til! Man kunne vælge mellem jumpsuits, t-shirts, caps, sweatshirts og meget andet – men jeg valgte en sweatshirt, da jeg tror det er det jeg kommer til at bruge mest. Jeg synes det kunne være så fedt, at ‘reklamere’ lidt for mig og min blog. Jeg elsker at den lyserøde, er sådan virkelig pink (det kan man desværre ikke se på billedet til højre). Jeg har valgt kun at få skriften bag på trøjen, for så tror jeg at jeg kommer til at bruge den mere. Så det lyser ikke langt

Hvad synes du?

11 tanker om "Ny sweatshirt!"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *