Instagram moments #5

1. Er det ikke typisk? Man går hjemme en hel dag for at vente på postmanden, men beslutter sig for hurtigt at handle og er væk i noget der ligner 5minutter – og så kommer han i mellem tiden.
2. Jeg ønsker mig brændende en bil; men indtil vi får vores egen, må vi låne os til en. Jeg elsker at låne bilen af mine eller kærestens forældre, og føle mig uafhængig af offentlig transport.
3. Jeg blev lokket med til Tour de Pedal af mine forældre i mandags. Da jeg var lille, var jeg altid med til det, men nu er det ved at være nogle år siden. Turen viste sig at være på knap 12km – det resulterede så i, at jeg nu ikke kan sidde på mit sadel. Haha.
4. Man ved det er ved at blive sommer, når man begynder at spise is. Jeg tror virkelig ikke man nogensinde kan få for meget is! Vi har altid om sommeren Sunlollys i fryseren, men disse kaldte nærmest på os. Kender du det?
5. Nu hvor det gode vejr er kommet, er jeg begyndt at gå nogle ture; enten selv eller med en veninde. Jeg synes virkelig det er hyggeligt at gå en lang tur i skoven eller parken. Jeg skal helt sikkert gå endnu flere ture, når sommeren rigtig kommer.
6. Sådan så mit liv ud i den tid jeg var på kursus. Jeg mødte ind, satte mig ved computeren, arbejde på ansøgning og CV, drak te og tog hjem. Nu ser verden så en del anerledes ud ..
Hvis I gerne vil følge mig på instagram, så hedder jeg frkstubba derinde.

5 tanker om "Instagram moments #5"

 1. Fru Ugelvig

  Det var mig der huskede forkert det hedder modtagerflex.. du kan læse mere om det her: http://www.postdanmark.dk/da/Privat/Selvbetjening/Modtagerflex/modtagerflex_generelt/Sider/modtagerflex_generelt.aspx

  Tror det kan være meget praktisk hvis man ofte får pakker, eller store breve. 🙂 så kan man såvidt jeg lige kan læse mig frem til få det afleveret i den der døgnposten, og så kan du smutte ned samme dag og hente den, vil jeg tro…. eller få dem til at levere det et alternativt sted.. 🙂

  Kh Marianne

  Svar
 2. Christina

  Felxpost? Hvad er det?
  men ja, det er så typisk at man så skal vente til dagen efter. Når nu man alligevel havde fri, så man kunne få fat i pakken.

  Svar
 3. Christina

  Haha. For filan! Selvfølgelig har vi dem også i fryseren, og IKKE i køleskabet. Hahaha. Jeg ved ikke hvad jeg har tænkt på. Det retter jeg lige.

  Svar
 4. Fru Ugelvig

  Hehe Christina.. Kender det alt for godt den med at posten kommer lige i de 5 minutter man ikke var hjemme den dag.. 🙂 Det er rimelig træls, hvis det er noget man bare har ventet LAAANNGG tid på, og at man så ovenikøbet skal vente en dag mere, fordi pakken først kan udleveres dagen efter… hmmm..måske man skulle melde sig til det der flexpost eller hvad det er det hedder.. 🙂

  Ha en dejlig onsdag aften…

  Kh Marianne

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *