Nu med arbejde!

Jeg har her til formiddag været til jobsamtale i en institution i Varde; det er en af de institutioner jeg var i praktik i, så jeg kendte stedet på forhånd. Jeg var virkelig virkelig nervøs for samtalen; men jeg synes faktisk det gik rigtig godt.
… Og det må de også have følt. For lidt senere blev jeg ringet op af dem og spurgt om jeg ville starte i morgen – og selvfølgelig ville jeg det! YAY! Jeg er simpelthen så glad for, at jeg har fundet mig noget arbejde og så er det bare et super skønt sted med skønt personale!
Det er dog ‘bare’ et vikariat, da de har en pædagog der er langtidssygemeldt. Det betyder bl.a. at jeg ikke ved om jeg er ansat i 1 uge eller 6 måneder; det må tiden vise. Jeg er bare lykkelig over at have fået noget arbejde, istedet for at være i det jobsøgnings’system.

30 tanker om "Nu med arbejde!"

 1. Christina

  Mange tak 🙂

  Jeg er heldigvis i A-kasse, så får jo dagpenge, når jeg er ledig 🙂
  – men fordi jeg er under 25 skal jeg i aktivering efter 3 mdr.

  Svar
 2. Christina

  Mange tak 🙂

  Jeg er heldigvis i A-kasse, så får jo dagpenge, når jeg er ledig 🙂
  – men fordi jeg er under 25 skal jeg i aktivering efter 3 mdr.

  Svar
 3. krAm

  Tillykke med jobbet:-) Det er da en dejlig nyhed! Jeg håber for dig, at du er der minimum fire uger, så du bliver nulstillet i systemet (hvis du er kontanthjælpsmodtager). Så går der vist 13 uger før du risikerer aktivering.

  Og måske er du heldig at få lov at blive som sommerferievikar, selv hvis den sygemeldte medarbejder kommer tilbage.

  Svar
 4. krAm

  Tillykke med jobbet:-) Det er da en dejlig nyhed! Jeg håber for dig, at du er der minimum fire uger, så du bliver nulstillet i systemet (hvis du er kontanthjælpsmodtager). Så går der vist 13 uger før du risikerer aktivering.

  Og måske er du heldig at få lov at blive som sommerferievikar, selv hvis den sygemeldte medarbejder kommer tilbage.

  Svar
 5. Mie

  Jeg vender stærkt tilbage, når jeg havner i køen. er heldigvis fredet lidt endnu. tror nu hurtigt jeg bliver sendt i aktivering. Godt nok er jeg over 25, men jeg er nyuddannet.

  Svar
 6. Christina

  Mange tak. Ja, jeg er også glad for det.

  Jeg har jo været i jobsøgningssystemet i 3 måneder – og fordi jeg er under 25, blev jeg sparket i aktivering. Jeg har virkelig fået nogle gode fif, så du må sige til hvis jeg skal fortælle lidt. Hehe. Det gør i hvert fald ansøgninger lidt mere interessante.

  Men jeg synes ikke det er sjovt ikke at vide hvad 'fremtiden bringer'. Jeg har det bedst med at vide hvad jeg skal. Så man jo bare igang med at søge og søge; jeg tror måske jeg har smidt 100-150 ansøgninger af sted.

  Svar
 7. Christina

  Mange tak. Ja, jeg er også glad for det.

  Jeg har jo været i jobsøgningssystemet i 3 måneder – og fordi jeg er under 25, blev jeg sparket i aktivering. Jeg har virkelig fået nogle gode fif, så du må sige til hvis jeg skal fortælle lidt. Hehe. Det gør i hvert fald ansøgninger lidt mere interessante.

  Men jeg synes ikke det er sjovt ikke at vide hvad 'fremtiden bringer'. Jeg har det bedst med at vide hvad jeg skal. Så man jo bare igang med at søge og søge; jeg tror måske jeg har smidt 100-150 ansøgninger af sted.

  Svar
 8. Mie

  Hvor skønt:-) Stort tillykke:-) Jeg frygter for, at skulle igennem jobsøgningssystemet til august, når min datter skal starte i vuggestue.

  Svar
 9. Mie

  Hvor skønt:-) Stort tillykke:-) Jeg frygter for, at skulle igennem jobsøgningssystemet til august, når min datter skal starte i vuggestue.

  Svar
 10. Christina

  Mange tak! Jeg må indrømme at jeg selv var ved at opgive, så blev virkelig glad da de ringede igår og ville have mig til samtale. Hehe.

  Svar
 11. Christina

  Mange tak! Jeg må indrømme at jeg selv var ved at opgive, så blev virkelig glad da de ringede igår og ville have mig til samtale. Hehe.

  Svar
 12. Heidi

  Tillykke Christina, det er da enormt lækkert :o) Håber for din skyld, at det varer lidt længere end 1 uge – krydser fingre ;o)

  Svar
 13. Heidi

  Tillykke Christina, det er da enormt lækkert :o) Håber for din skyld, at det varer lidt længere end 1 uge – krydser fingre ;o)

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *