Venindehygge

Igår var jeg hjemme ved en af mine bedste veninder og se film. Vi havde længe snakket om at det er noget man burde gøre noget oftere, så derfor besluttede vi os for at nu skulle det være. Planen har hele tiden været, at vi skulle holde marathon med filmene i twilight-sagaen. Nu er det nogle af mine yndlingsfilm, så selvfølgelig synes jeg det var en fantastisk idé!
Nogle gange synes jeg det er lige så hyggeligt at lørdag aften ikke skal bestå af at få sprut indenbors; til tider kan det faktisk være hyggeligere at smide sig på sofaen med en veninde og se gode film. Jeg ved ikke om jeg kan foretrække det ene frem for det andet, men igår var jeg i hvert fald glad for, at jeg lå på sofaen og så film istedet for at danse rundt i byen.

2 tanker om "Venindehygge"

  1. Christina

    Det var virkelig også hyggeligt! 🙂
    – der er intet bedre end sådan noget hygge, hvor man kan få snakket om alt mellem himmel og jord.

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *