Jeg maler og maler

Jeg har fået lavet en del på malerierne i dag. Jeg er godt nok kun halvfærdig, men man begynder at forstå idéen i malerierne. Der skal  være noget ind midt i blomsterne. Det er dog lidt svært at forklare hvad det er jeg skal male – så det må I lige vente på at jeg får lavet, så I kan se hvad det er. Men jeg er lidt i tvivl om hvordan det skal laves, så jeg laver lige alt det andet færdig først.
Jeg skal dog have malet det hele en masse gange endnu, da farverne ikke er helt så dækkende som jeg gerne vil have. Først skal jeg dog lige ud og have købt mere rødt maling, for det løb jeg selvfølgelig tør for. Typisk. Jeg regner med at tage ud og købe maling i morgen, for så kunne det være jeg måske kan blive færdig med disse malerier i løbet af ugen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *