Start på malerier

Jeg er nu begyndt på de to malerier, jeg omtalte her. Det har dog været svært at komme igang, da jeg virkelig var i tvivl om hvordan jeg skulle lave baggrunden; til sidst valgte jeg dog at lukke øjnene og bare komme igang. Så nu håber jeg virkelig at resultatet bliver, som jeg har en forventning om.
Malerierne ligger nu på spisebordet til tørring; jeg maler jo på gulvet, men på grund af dyrene bliver jeg nødt til at have dem til at tørre på bordet, hvor dyrene ikke kan komme op. Når baggrunden er tør, så skal jeg igang med at male alt det andet. Jeg glæder mig ret meget til at se resultatet!
Off Topic: Udover dette er jeg begyndt at lege lidt med de billeder jeg indsætter i mine indlæg. Jeg er så vild med fx. Rikkes billeder, så derfor prøver jeg lidt. Jeg synes bare det er svært at få billederne til at se ud, som jeg gerne vil – men mon ikke det kommer engang? Hehe.

4 tanker om "Start på malerier"

  1. Christina

    Ja, selvfølgelig skal jeg nok vise det færdige resultat frem. Det er bare en lang proces, for det skal tørre indimellem. Hehe.

    Men jeg håber det bliver som jeg har en idé om 🙂

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *