Lidt forberedelser

Jeg er gået lidt igang med forberedelserne til at male lidt i weekenden. Nu skal jeg bare lige have tjekket om jeg har farverne, og så kan jeg komme igang. Jeg er jo blevet færdig med de 10 børnemalerier (link), så nu kunne jeg komme igang med næste projekt.
Da veninden (som skal have disse malerier) havde nogle krav til hvordan hun gerne ville have malerierne, valgte jeg at lave en skitse på det først. Det gjorde jeg blandt andet også, da jeg skulle male de store mennesker (link).
Jeg synes det er en super lækker måde at få ens idéer ned inden man begynder at sidde med maling. Og selvom jeg har skitsen, er det ikke sådan at jeg låser mig hundrede procent på, at det er sådan det skal se ud. Det kan nemt være at blomsterne bliver større/mindre, når jeg får dem på lærredet – og at farverne bliver anerledes placeret end de er på skitsen.
Lige nu går jeg med overvejelser om, om baggrunden skal være helt hvid eller om jeg skal lave noget effekt der. jeg er bange for at gøre for meget ved billedet, men samtidig er jeg bange for at den bliver for kedelig, hvis baggrunden bare er hvid med to grå streger. Hvad synes I?

7 tanker om "Lidt forberedelser"

 1. Christina

  Tak, hvor er du sød 🙂 .. Jeg synes også selv at jeg er ved at have forstået kameraet og dets funktioner (og billedredigering).

  Hvis du vil kan vi jo prøve at lege med kameraet en dag? 🙂

  Svar
 2. Christina

  Tak, hvor er du sød 🙂 .. Jeg synes også selv at jeg er ved at have forstået kameraet og dets funktioner (og billedredigering).

  Hvis du vil kan vi jo prøve at lege med kameraet en dag? 🙂

  Svar
 3. Christina

  Det har jeg faktisk også overvejet; det er måske slet ikke en dårlig idé?
  Jeg tror jeg må prøve .. Men jeg skal bare samtidig passe på, at baggrunden ikke bliver for dominerende.

  Svar
 4. Christina

  Det har jeg faktisk også overvejet; det er måske slet ikke en dårlig idé?
  Jeg tror jeg må prøve .. Men jeg skal bare samtidig passe på, at baggrunden ikke bliver for dominerende.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *