NOTD: Hvide tipper

Igår valgte jeg at der skulle ske noget nyt; nu havde jeg gået rundt med grønlige negle hele weekenden. Jeg besluttede mig for at prøve at lave hvide tipper, nu hvor mine negle er ved at være okay lange. Desværre blev det ikke helt som ønsket, da mine negle ikke er lige lange.
For lige at gøre lidt ekstra pyntede jeg begge ringefingre. Jeg har brugt mit stamping, og Louise var så sød at låne mig nogle af de konad’lakker hun havde. Jeg er helt vild med den her metallic’grønne farve!

4 tanker om "NOTD: Hvide tipper"

 1. Anjaaeh

  Det synes jeg du skal gøre! 😀 – Selvom det lyder ret enkelt at gøre, så skal jeg helt sikkert nok kludre i det hvis jeg ikke har noget at følge step-by-step, hahaha.

  Svar
 2. Christina

  Jeg bruger englehud, når jeg laver forskellige ting på mine negle. Det er dejligt nemt at tage af bagefter – og så koster det ikke en formue.

  jeg kan lave en diy på det på et tidspunkt, hvis du vil have det? 🙂

  Svar
 3. Anjaaeh

  Det ser knald godt ud 🙂 .. Bruger du skabeloner til at lave tipperne eller er det bare rent talent og tålmodighed? ..

  – Anja / colors-ofmylife.blogspot.com

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *