Lidt nyt fra ELF

Jeg har idag modtaget en ny pakke fra elf. Jeg mangler egentlig ikke noget, men jeg synes alligevel at man finder en masse ting på deres side, som man ikke kan leve uden. Kæresten var så sød at forære mig disse ting, fordi jeg havde hjulpet ham med hans fagprøve (som om jeg behøver noget for at hjælpe), men så tænkte jeg at jeg da lige kunne købe lidt.

Fra venstre: Lip Balm (klar), Therapeutic Conditioning Lip Balm (strawberry cream), Mascara, Smudge Eye Sponge og Eyeshadow brush.
Jeg har længe sukket over alle de forskellige læbe’produkter de har på siden, så denne gang tænkte jeg at jeg blev nødt til at købe noget med hjem. Lip Balm’en er en klar en som gerne skulle fungere lidt som en læbestift; men om det passer, det ved jeg jo ikke. Det næste er faktisk en form for læbepromade, som dufter fantastisk af jordbær.
Udover læbeprodukter, købte jeg mig også en mascara. Jeg har slet ingen forventninger til den, men nu har den været udsolgt alle gangene jeg tidligere har købt, at jeg følte at jeg blev nødt til at prøve den nu den var på lager. Udover det er målet jo at få alle børsterne; så her er lige to mere til samlingen.
Fra venstre: Pearl og Pink Pearl.
Jeg er helt vild med disse to lakker. Jeg kan faktisk slet ikke forstå at jeg ikke har købt dem før. Jeg er især vild med den lyserøde! Jeg glæder mig helt vildt til at jeg skal prøve at have den på. Jeg håber derudover på, at den pearl’farvede ikke er super dækkende, for så tror jeg umiddelbart at den bliver meget hvid at have på.
Hvad er jeres sidste køb?

4 tanker om "Lidt nyt fra ELF"

 1. Christina

  Det er nogle dejlige produkter, ikke? 🙂 hehe.
  Jeg tror jeg har til langlang tid nu, så skal nok desværre ikke have derfra længe (så skulle det kun være for at købe pensler).

  Svar
 2. Christina

  Hehe. Den er virkelig skøn den lyserøde. Jeg regner også med at jeg skal have den på en af dagene. Mine hvide tipper er allerede ved at være lidt hakkede og sådan.

  Svar
 3. Anjaaeh

  Mit sidste køb kan ses på bloggen 😉 haha.
  Åhhh hvor er den lyserøde dog bare fin! Hvorfor så jeg ikke den sidst jeg bestilte derfra?! Må have overset den. Den skal helt sikkert på ønskelisten, så jeg ikke glemmer den næste gang, hehe. – Glæder mig til at se den på! (hint, hint)

  – Anja / colors-ofmylife.blogspot.com

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *