Behind the blog: Danagonia

Camilla fra bloggen danagonia.blogspot.dk har været så sød at svare på mine spørgsmål til denne måneds Behind The Blog. I kan se hendes blog ved at trykke her.

 
Fortæl om dig selv; hvem er du, hvor gammel er du og hvad laver du? 
Jeg er autodidakt smykkekunstner, og det har jeg været i snart 4år. Jeg befinder mig ofte i en anden verden, da jeg er lidt af dagdrømmer. Eventyr med skønjomfruer, ægte prinser, feer og hekse, kører altid for min indre nethinde. Det kan man nok også fornemme i alt hvad jeg laver. Fylder 25år lige om lidt. Læser til folkeskolelærer; selvfølgelig som dansk-, sløjd-, håndarbejds- og billedkunstlærer. Derudover underviser jeg på et kreativt værkstedshold via ungdomsskolen i Tinglev. Jeg bor i hus, sammen med min mand og vores hund, Balder. Jeg har endnu ingen børn, men håber snart det kommer.
Hvis du skulle beskrive dig selv med 3 ord, hvilke tre skulle det så være? Og hvorfor? 
Asymmetrisk: Fordi jeg hader lige linjer og ting der passer ned i kasser. Jeg elsker derimod spiraler og kringelkroge. Vil hellere køre lidt længere, og følge en gammel snoet landevej, frem for at komme hurtigt frem og køre ligeud på motorvejen.
Prinsesse-Pige: Jeg er en rigtig tøs, og elsker at pynte mig, med fine kjoler og smykker. Mit hjem er fyldt med lyserøde og lilla ting, der glimter og skinner.
Tålmodig: Meget af det jeg beskæftiger mig med, kræver en god portion tålmodighed. Det har jeg heldigvis også rigtig meget af.
Hvor ser du dig selv om 5 år? 
Så fylder jeg en masse børn med eventyr og kreativitet hver eneste dag. Glæder mig super meget til at få lov at undervise, og forhåbentlig give en masse børn gode skoleminder.
Hvad er din største drøm? 
At finde den magiske port ind til eventyrland. Kunne da også godt tænke mig, at lære at trylle. Ellers er mine drømme meget beskedne. Vil bare gerne have lov at lave de ting jeg brænder for, nøjagtig ligesom nu.
Hvad er dit bedste minde? 
Synes jeg har mange og det er svært at vælge. Det kunne være at sidde og tegne, sammen med min Mor. Eller at sy sammen med min Mormor. For ikke at glemme mit eventyrbryllup, med min drømmeprins.
Fortæl noget om dig selv ikke ret mange ved.
Jeg kan ikke finde ud af at gå i højhæle.
 
 
Hvad fik dig til at begynde at blogge? 
Jeg syntes, fællesskabet mellem bloggerne, virkede helt fantastisk og ville selv gerne være en del af det. Håber på, på et tidspunkt at deltage i et blogtræf.
Hvorfor blogger du? Har du en drøm eller et mål med din blog? 
Jeg vil gerne dele ud af min viden, og håber andre kan få glæde af mine opskrifter og vejledninger. Jeg har i mange år været meget aktiv på diverse smykkeforums, hvor jeg har hjulpet rigtig mange med at komme i gang med smykkefremstillingen. På forums forsvinder mine råd bare hurtigt, og folk spørger om det samme igen og igen. På bloggen er det lettere for folk, at finde den information de har brug for. Samtidigt kan jeg også bruge bloggen til at få hjælp med de ting jeg ikke er så god til endnu. Og så er bloggen selvfølgelig også en måde at promovere mine smykker.
Hvad er det bedste ved at blogge? Og hvad er det værste?
Det bedste er at være en del af et fællesskab, man ikke kunne opleve på andre måder.
Det værste må være at det nogle gange tager for meget tid fra ting jeg burde lave, såsom opvask, lektier og andre trivielle gøremål.
Hvad blogger du mest om? 
Alle mine krea-projekter, både fra skolen og privat. Smykkefremstilling og fedtfattigt mad.
Hvorfor hedder din blog det den gør? 
Danagonia er mit “designer” navn. Det kom sig af, at jeg primært solgte mine smykker i udlandet. Derfor ville jeg gerne have noget med Danmark i mit navn, og samtidigt skulle det lyde eventyrligt. Jeg ville ikke bruge et navn som andre også havde brugt, og derfor endte jeg med at opfinde navnet Danagonia. Nu er det nærmest ligeså meget mit navn som Camilla er.
Hvordan er du kommet så langt med din blog? 
Ved ikke om jeg vil sige, at jeg er kommet særlig langt. Jeg prøver på, kun at blogge når jeg har noget på hjertet, jeg tror andre gerne vil høre. Og så har jeg altid et lækkert billede med i mine indlæg. Jeg er selv meget visuel, og tekst glider lettere ned ifølge med billeder.
Hvilke tanker har du gjort dig omkring designet på din blog? 
Jeg har selvfølgelig afpasset designet, så det matcher designet i mine online butikker. Men jeg har også prøvet at afspejle de sider af bloggen, som ikke handler om smykkerne. Laver ind imellem om på designet, og er bestemt ikke sikkert jeg har fundet det endelige endnu.
Tager du hensyn til noget eller nogen, når du blogger? Er der noget du aldrig kunne finde på at skrive på din blog? 
Jeg tænker da over, at hele verdenen kan læse med. Så skriver aldrig noget om religion, politik eller for eksempel sex. Det hører privatlivet til, og passer heller ikke ind i mit univers. Her skal alle aldre kunne kigge forbi, uden at blive støt. Jeg skriver heller aldrig noget negativt om nogen. Har man ikke noget godt at sige, er det bedre bare at tie stille. Min blog skal ikke være samfundskritisk, den skal inspirer andre til at udforske deres kreativitet.
Hvilken slags blogs læser du selv? Hvorfor? 
Jeg læser selvfølgelig meget blogs, som også handler om smykkefremstilling eller krea-projekter. Men læser også blogs om mode og andre ting. Kan jeg lide universet og personen bag, så læser jeg med.

Hvilken slags musik hører du? Og hvilken sang kan du høre igen og igen? 

Hører rigtig meget dansk musik, fordi jeg gerne vil støtte de gode danske musikere vi har. Er for eksempel helt vild med Agnes Obel og Sys Bjerre. Jeg kan høre Riverside igen og igen, det er simpelthen sådan en smuk sang.

Hvis du stod overfor dit sidste måltid; hvad ville du så have at spise?
Puha, det ved jeg faktisk ikke helt… Noget vildt usundt med en masse fløde tror jeg.

Hvad var dit sidste køb? Og hvad bliver det næste?
Mit sidste køb var en lille blå rokoko klokke fra genbrug. Sikkert noget kedeligt såsom mælk.

Hvad er det første du gør om morgenen? Og det sidste inden du går i seng?
Det første jeg gør er at løbe ud og tisse. Det sidste jeg gør inden jeg skal sove, er at fortælle min mand at jeg elsker ham.

Hvis du skal nævne et citat/motto, hvilket skal det så være? Og hvorfor?
Med knofedt kommer man længst. Fordi det kræver hårdt arbejde at få de ting man ønsker sig i livet.

Link til bloggen: www.danagonia.blogspot.com

En tanke om "Behind the blog: Danagonia"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *