Så blev min clutch færdig

Jeg har nu fået sat lynlås i min clutch, og jeg er faktisk rigtig godt tilfreds med resultatet. Jeg valgte at komme en sort lynlås i, da papiret ikke er rigtigt hvidt. Jeg har lavet den rimelig stor, så der er plads til alt hvad man skal bruge.

8 tanker om "Så blev min clutch færdig"

 1. Christina

  Mange tak 🙂 – jeg er også godt tilfreds.

  Jeg har også prøvet at lave 'tasker' med lynlåsen længere nede, men jeg synes de er pænere sådan her; det er jo selvfølgelig en smagssag 🙂

  Svar
 2. Basuna

  Den er blevet rigtig flot Christina….. og syntes det er helt fin med den sorte lynlås. Jeg kender en der også laver de tasker….. hun syr dog lynlåsen i en tand længere nede og det er faktisk rigtig flot, for så er den ikke helt så synlig.
  Kram Vivi

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *