Nyfarvet hår

Jeg er simpelthen så træt af den røde farve, så derfor købte jeg en brun hårfarve igår og gik igang. Da jeg lige havde farvet det, synes jeg ikke der var nogen forskel – men jeg kan godt se idag, at det er mere brunt end før. Der er dog stadig rødt skær i, så det skal farves flere gange. Jeg tvivler dog på, at den brune farve holder særlig længe – det gjorde det i hvert fald ikke sidste gang. Det er som om det røde trænger igennem uanset hvad jeg gør.

Jeg regner dog med at det skal farves igen i starten af maj måned. Dog skal farven være mørkere end den jeg har farvet med denne gang; for forhåbentligt kan den fjerne skæret mere. Målet er jo, at det røde skal HELT væk. Jeg er virkelig træt af, at det skal være så svært at komme af med den røde farve!
Jeg undskylder for de ualmindelig dårlige billeder!

4 tanker om "Nyfarvet hår"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *