Gåtur

Da kæresten er igang med at skrive fagprøve, valgte jeg idag at gå en tur så jeg ikke forstyrrede. Jeg endte med at gå en tur på 4,4km – men det føltes slet ikke så langt, for det var virkelig lækkert og vejret var skønt! Jeg havde hentet mit et nyt app til telefonen som skulle prøves. Det hedder endomondo; nogle af jer der bruger det?

4 tanker om "Gåtur"

 1. Christina

  Jeg elsker din 'dovenhed', hehe 😀
  endomondo er et app der gps-spore dig. Så hvis du fx. går/løber/cykler (osv) en tur, så registrere den hvor du befinder dig henne og hvor langt du går/løber/cykler – og derigennem kan den regne ud hvor mange kalorier man har forbrændt osv 😀
  – gav det mening? :i

  Og tak, jeg leger lidt med effekter på billeder. Og synes det er blevet okay på de her billeder.

  Svar
 2. Anjaaeh

  Hvad er endomondo for noget? 🙂 (Jeg er for doven til selv at undersøge det). – Men sikke nogle dejlige naturbilleder!

  – Anja / colors-ofmylife.blogspot.com

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *