Instagram moments #4

1. Når man ved at Mailo ofte ikke gider spise – kun hvis man gider håndfodre han – så er det her et ret stort syn. Endelig har jeg fundet noget foder, som han gider spise. Yay!
2. Efter en lang dag findes der virkelig ikke noget bedre end at gå i et langt og varmt karbad. Det er ikke så tit det sker, men det er guld værd når det så endelig sker.
3. Jeg har jo tidligere vist mit smykkeskrin (link), nu har jeg fået fyldt stativet lidt. Den står og pynter inde i soveværelset.
4. Det skulle være så smart med det digitale lort, men ak. Jeg synes ikke jeg oplever andet end bøvl, når jeg endelig vil se noget. Sådan så tv’et ud, da jeg ville se dum sidst. Øv!
5. En del af min slankekur, handler jo om at omlægge mine vaner. Derfor drikker jeg meget vand, men smagen er bare kedelig. Så nu bliver det piftet op med en appelsin/citron skive – i like!
6. De her billeder gør mig altid glad! De er efterhånden rigtig gamle, men jeg får altid et smil på læben når jeg ser af kæresten og jeg.

2 tanker om "Instagram moments #4"

  1. Christina

    Jeg drikker rigtig meget apollinaris (du ved, vand med brus). Jeg synes det er 'sjovere' at drikke, end bare drikke rent vand. Det er også derfor jeg har kommet frugt i min vand – så smager det altså bare lidt bedre! 🙂

    – Ja, jeg tror da sagtens du kan komme lime i. Så giver det jo bare en sur smag 😛

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *