Mine første cupcakes

 
Da kæresten er en rigtig sukkergris, spurgte han om jeg ikke kunne bage nogle nye (nu hvor han havde spist de andre). Jeg var straks med på idéen, for jeg VILLE have det frosting til at fungere. Jeg har læst og læst og spurgt rundt omkring, så denne gang følte jeg mig mere sikker på, hvad det egentlig var jeg skulle.
 
Jeg har ikke kommet særlig meget på disse cupcakes, da jeg synes frostingen var virkelig sød – og hvis jeg fyldte toppen, så blev det var så sødt at spise (selv forsøgskaninen – kæresten – synes det var for sødt). Så derfor blev det bare til lidt pynt på hver kage. Jeg har dog leget med mange af dem, for at se hvordan jeg kunne lave det – og det var absolut ikke dem alle der blev kønne. Men disse er jeg ret stolt af.
 
Har I opskrifter på lækre frostings – så vil jeg gerne høre. Jeg vil jo gerne prøve lidt forskelligt – og nogle gange er det bare sjovere at prøve, når man på forhånd ved at det kan lade sig gøre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *