Maler de sidste streger

Jeg vil så gerne være færdig med disse malerier – det er simpelthen så lidt der mangler på dem! Derfor har jeg valgt at gå igang med at lave dem færdige; og så må jeg bare gøre det i det tempo mit håndled acceptere.
Jeg er ved at få kigget hvert maleri efter, og tjekket om streger, maling m.m. er som det skal være – hvis det ikke er, skal det selvfølgelig laves om. Derudover har jeg også fået sat initialisere C.D. på dem alle. Jeg må dog indrømme at jeg var lidt i tvivl om hvad jeg skulle skrive som ‘autograf’ på dem; C.D., C. Dam eller Christina Dam? Nu blev det C.D., men må indrømme at jeg stadig ikke er HELT tilfreds.
Jeg skal nok lige få lavet et indlæg, når de alle er færdige og er kommet i deres rammer. Hvornår det bliver ved jeg dog ikke helt; forhåbentlig i løbet af weekenden.

2 tanker om "Maler de sidste streger"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *