Jeg bager

Jeg er nu igang med at bage cupcakes – og venter faktisk bare på at de er klar til at komme ud af ovnen, så jeg kan lege lidt med frosting. Det er første gang jeg laver cupcakes, så er ret spændt på resultatet. Jeg synes man ser rundt omkring at folk laver disse – så jeg ville med på bølgen. Jeg har ledt efter den opskrift jeg synes var mest simpel; og derfor endte jeg med opskriften på disse vanille cupcakes.
Jeg har lavet 2 forskellige slags frosting; en med chokolade og en i rød med vanillesmag. Planen var egentlig at de alle skulle være røde, men jeg havde lokket kæresten til at købe kakao’pulver, så tænkte jeg hellere måtte bruge det også.
Derudover har jeg idag modtaget mine posca’tusher. De har været længe undervejs, så jeg blev rigtig glad da jeg så de var kommet. Der blev købt 5 tuscher; 3 af dem er til mig – og de resterende 2 er til mutti. Nu kan jeg – endelig – blive færdig med de sidste malerier.. Altså, når hånden da lige vil. Jeg vil rigtig gerne have disse tuscher i alle farver, men da de koster en formue må jeg tage lidt af gangen.

2 tanker om "Jeg bager"

  1. Christina

    Hehe. Hvor er du sød 🙂 .. Vi laver bare nogle når vi engang ses! <3

    – vi har lige smagt en og de smagte rigtig godt 😀 .. Desværre fuckede jeg op i frostingen pga. manglende tålmodighed og sådan, så det klaskede bare sammen. Suk. – men det smagte alligevel godt.

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *