Første forsøg på cupcakes

Jeg er næsten helt pinlig over, at skulle vise jer mine cupcakes; for frostingen og jeg ville slet ikke arbejde sammen. Men nu havde jeg ligesom lagt op til det i det tidligere indlæg, så tænkte at jeg hellere måtte vise jer det færdige resultat. Jeg tror måske jeg var lidt for utålmodig. Jeg ventede nemlig ikke til kagerne var kølet ordenligt af (som der stod jeg skulle) – og gik hurtigt igang med at lave pyntet. Det resulterede så i, at det ‘smeltede’ og faldte sammen. Øv!
Men selvom de ikke blev så kønne, så smagte de nu meget godt. Jeg var især vild med kagen, dejlig smag af vanille – og helt sikkert ikke sidste gang jeg prøver det. Men det der frosting, puha. Det skal jeg altså lige finde ud af hvorfor gik galt. Men jeg giver ikke op!
Så hvis du har nogle fif og råd til hvordan man laver/bruger frosting – så er jeg meget interesseret! 

9 tanker om "Første forsøg på cupcakes"

 1. Christina

  Det var en jeg fandt på en blog – som jeg selvfølgelig ikke kan huske hvad hedder nu. Suk.

  Men jeg regner med at lede og lede. Jeg vil nemlig lave nogle igen på et tidspunkt, og så skal jeg nok smide linket ind samtidig 🙂

  Svar
 2. Christina

  Det var en jeg fandt på en blog – som jeg selvfølgelig ikke kan huske hvad hedder nu. Suk.

  Men jeg regner med at lede og lede. Jeg vil nemlig lave nogle igen på et tidspunkt, og så skal jeg nok smide linket ind samtidig 🙂

  Svar
 3. Christina

  Uh. Jeg må da straks ind og kigge på den side .. For når disse er spist, bliver jeg da nødt til at prøve igen.

  – Ja, jeg må måske have fingrene i sådan en form. Men jeg ved ikke om jeg venter til jeg lige har forsøgt mig lidt.

  Tak for fif 😀

  Svar
 4. Christina

  Uh. Jeg må da straks ind og kigge på den side .. For når disse er spist, bliver jeg da nødt til at prøve igen.

  – Ja, jeg må måske have fingrene i sådan en form. Men jeg ved ikke om jeg venter til jeg lige har forsøgt mig lidt.

  Tak for fif 😀

  Svar
 5. Julie Stuhr

  På Dr. Oetkers hjemmeside er der en vaniljefrosting som bare er super nem 🙂
  Og som Carina skriver; en silikone eller metalform giver bare finere kager 🙂

  Svar
 6. Julie Stuhr

  På Dr. Oetkers hjemmeside er der en vaniljefrosting som bare er super nem 🙂
  Og som Carina skriver; en silikone eller metalform giver bare finere kager 🙂

  Svar
 7. Carina Living

  Lige et par “fif”:
  – invester i en cupcakeform, for så slipper du for at de flader ud. Dejen er som regel for tung til papirsforme.

  – som du selv skriver; vent til de er helt nedkølet, så frostingen ikke smelter.

  – brug en frosting, lavet på flormelis og smør (og eventuelle smagsingredienser) for at få en lækker fluffy tekstur i stedet for en decideret glasur-tekstur. Men jeg ved jo ikke hvilken frosting du brugte 😀

  Ved ikke om det kan bruges til noget, men nu har du mine små fif som jeg selv måtte lære da jeg begyndte at bage cupcakes 😀

  Carina // carinaliving.blogspot.com

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *