NOTD: Petite Pink

Jeg har lige modtaget mine nye lakker med posten! Jeg blev simpelthen så glad og nåede kun lige at få den pakket ud, før jeg bare måtte prøve dem på.
Jeg blev ret forelsket i den babylyserøde farve med glimmer i. Jeg købte den dog mest, fordi det siges, at den gør neglene stærkere end almindelige lakker – og det kunne mine negle virkelig godt bruge. På billederne har mine negle fået 4 lag, fordi jeg ville se hvor mange lag der skulle til for at gøre lakken dækkende. Det er selvfølgelig ikke nødvendigt at gøre den dækkende, da den også er super sød bare med 1 lag.
Derudover har jeg købt mig Seche vite. Jeg har kun hørt gode ting om denne hurtig’tørrende top coat, så nu blev jeg nødt til selv at prøve den – og den er virkelig fantastisk! Den tørre hurtigt og lever fuldstændig op til mine forventninger. Dog synes jeg den lugter værre end almindelige lakker gør.
Har du prøvet Seche Vite? Hvad synes du om den?

15 tanker om "NOTD: Petite Pink"

 1. Christina

  Mange tak 🙂
  Jeg kommer Seche Vite på stort set lige med det samme, altså inden lakken er tør. Det får jo lakken til at tørre super hurtigt 🙂

  Svar
 2. Christina

  Mange tak 🙂
  Jeg kommer Seche Vite på stort set lige med det samme, altså inden lakken er tør. Det får jo lakken til at tørre super hurtigt 🙂

  Svar
 3. Christina

  Så lidt da 🙂 – du må jo sige til om det virker på dine negle. Hehe. Jeg synes at neglene virker stærkere efter jeg har kommet lak på, men om det bare er noget jeg bilder mig ind .. tja, time must tell 🙂

  Svar
 4. Christina

  Så lidt da 🙂 – du må jo sige til om det virker på dine negle. Hehe. Jeg synes at neglene virker stærkere efter jeg har kommet lak på, men om det bare er noget jeg bilder mig ind .. tja, time must tell 🙂

  Svar
 5. Fru Ugelvig

  Tak Christina.. 🙂 Det må jeg lige huske næste gang jeg kommer forbi alle de dejlige neglelakker.. 🙂

  Håber det virker og gør dine negle stærkere, for der er virkelig ikke noget værre end når de flækker konstant.. :

  Svar
 6. Christina

  Jeg har samme problem som dig. Lakken er flot i nogle timer, og så begynder der at ryge lidt af og sådan.

  Jeg har virkelig prøvet lidt af alt muligt, men efter at jeg begyndte at bruge base coat og top coat hver gang jeg tog en lak på – så holder det virkelig dobbelt så godt. Så det er i hvert fald et fif! 🙂

  Derudover har jeg problemer med at mine negle knækker og flækker – og derfor har jeg købt den her lak jo. Den skulle gøre neglene hårdere 🙂

  Svar
 7. Fru Ugelvig

  Det er da en super fin sart lyserød farve.. 🙂 Jeg kan godt lide at have neglelak på, mit problem er bare jeg synes det begynder at skalle for hurtigt… Jeg duer ikke rigtig til bare at sidde med mine hænder i skødet hele dagen.. 🙂 Så hvis du har et godt tip til hvordan neglelakken ikke skaller, så er jeg helt sikker på jeg bruger neglelak oftere.. 🙂

  Kh Marianne

  Svar
 8. Christina

  Jeg købte den på eBay, fordi jeg ikke kunne finde den nogle steder i DK + at den var meget billigere at købe der 🙂 .. Du må sige til, hvis jeg skal finde et link til den.

  Svar
 9. Anjaaeh

  Jeg har ikke prøvet Seche Vite, men nu får jeg da helt klart lyst til det 🙂 Hvor har du købt den henne?

  – Anja / colors-ofmylife.blogspot.com

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *