Gave-projekt

Nu hvor gaven er givet; kan jeg godt lave et indlæg om det på bloggen. Svigermor spurgte om jeg ikke kunne male 2 billeder for hende til svigerfars fødselsdag – og jo, selvfølgelig kunne jeg det.

 
Det skulle være nogle i stil med de mennesker jeg har lavet en gang før (link), men heldigvis skulle de ikke være nær så store. Disse måler 60x80cm. Jeg havde frit farvevalg, og derfor valgte jeg er få noget sølv og turkis på disse. Jeg er selv helt vild med resultatet; jeg overvejede faktisk om jeg ikke bare selv kunne beholde dem. 
 
Vi var til fødselsdag hos ham igår, og heldigvis var han blevet rigtig glad for dem. Det er altid det der er mest spændende; om modtageren kan lide det man har lavet.

6 tanker om "Gave-projekt"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *