Min kommende keyhanger

Jeg har nu fundet det næste jeg skal have, når jeg får skrabet nogle penge sammen! Kids-world har nu fået lidt forskelligt hjem fra ByStroom, og jeg synes virkelig det er nogle fede ting! 

Denne keyhanger er jeg helt forelsket i! Er den ikke bare flot? Den fås i 5 farver og de kan alle findes her. Jeg skal helt sikkert have den i sort, da sort jo altid passer til alt. Derudover overvejer jeg virkelig om jeg skal have nogle af de andre, for jeg er ret vild med den i mintgrønne og den i koral. Hvilken farve synes du er den fedeste?
Derudover har de også fået en masse fede tasker (både pusletasker og ‘almindelige’ tasker) hjem fra ByStroom. Jeg synes de er fantastiske, så måske jeg også skal have mig sådan en engang? Hvis du vil se de forskellige tasker m.m. som Kids-world forhandle fra ByStroom, så kig her.
Jeg tror da helt sikkert, at jeg må et smut ned i butikken og se tingene ‘virkeligt’ – og have en ting eller to med hjem.

4 tanker om "Min kommende keyhanger"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *