100 års dagen for forliset på Titanic.

Jeg synes det er underligt at tænke på, at det er 100 år siden at Titanic sank. Jeg har ikke set noget forhold til skibet, udover at min oldeolde(noget?) mor skulle have været med ombord, men at der vidst ikke var plads – eller sådan noget.
Men jeg har altid været fascineret af det. Og fascineret er absolut ikke det rigtige ord at bruge i denne sammenhæng. Jeg synes det er spændende og forfærdeligt på samme tid.
Hvis du lige som mig gerne vil følge lidt med, kan jeg fortælle at TV2 holder mindedag og har derfor lidt forskelligt på programmet. Udover at filmen jo er fantastisk, synes jeg det er imponerende at man stadig har et team som arbejder med at finde ud af hvordan skibet virkelig sank. Bl.a. har de jo fundet ud af, at filmen ikke helt stemmer overens med virkeligheden. Fx. stod bagenden på skibet i filmen lodret op i luften – det gjorde den ikke i virkeligheden. Men det var jo det man troede dengang filmen blev lavet – for allerede 15 år siden.
Kl. 13.00 – Stemmer fra Titanic (link)
Kl. 20.00 – Titanic filmen (link)
Nu vil jeg poste dette indlæg og sætte mig i sofaen og se ‘stemmer fra titanic’ ..

2 tanker om "100 års dagen for forliset på Titanic."

  1. FamilienMuu

    Har det ligesom dig! Mega facinerende, men på en forfærdelig måde.
    Ville gerne ha set “stemmer fra Titanic”, men der var “en” der havde kapret fjerneren så de kunne se topgear! SUK…

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *