Instagram moments #3

  1. I påskeferien var kæresten og jeg ude og bowle, sammen med kærestens søster (+ påhæng), bror og far. Jeg sad dog bare og kiggede på pga. mit håndled, men det var alligevel super hyggeligt!
  2. Jeg elsker at være i byen og drikke med venner og veninderne, og det blev også til lidt drikkeri i påskedagene.
  3. Jeg har endelig fået købt mig nye solbriller! De gamle jeg havde var virkelig ridsede, så jeg valgte at smide dem ud. Derfor har jeg efterfølgende været på jagt efter nogle nye – og nu er de fundet!
  4. Jeg modtog for noget tid siden 2 krakeleringslakker – og de skulle jo selvfølgelig prøves. Selvom jeg måske ikke er HELT vildt med effekten, så er jeg virkelig vild med den lilla farve.
  5. Bloggen har fået nyt header! Jeg må jo ikke rigtig lave noget, så der var lige tid til at ændre lidt på udseendet. Udover headeren, har jeg også ændret ‘overskrifterne’ i højre side.
  6. Det er lidt utroligt, at kæresten og jeg ingen gode billeder har! Hver gang jeg prøver at få et okay billede af os, ender det altid med at en af os laver er fjollet ansigt; dette billede er ikke en undtagelse.
Hvis I gerne vil følge mig, så hedder jeg frkstubba derinde!

4 tanker om "Instagram moments #3"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *