Photochallenge, day 4: Yellow

# 1:  Jeg kan huske da jeg var yngre; jeg brugte min opsparing på denne gule GameBoy – og hvor jeg dog elskede den!
# 2: Jeg har en del mascara; som jeg bruger sådan lidt alt efter humør og anledning.
# 3: Kærestens sko. Jeg kunne simpelthen ikke finde andet der var gult herhjemme.
Se hele challengen her.

document.write(”);

4 tanker om "Photochallenge, day 4: Yellow"

 1. Christina

  Haha, det er rigtigt! Jeg kan huske min gule cykel; det var virkelig et helved om sommeren. Jeg aner ikke om dyrene hedder det, men jeg ved godt hvad du mener 😀 hahah.

  Åh, en gul jakke <3 .. Jeg er sikker på, at den var fin! For gul er virkelig en lækker farve! Jeg har også fundet ud af (efter jeg lavede indlægget) at jeg jo også har en gul scanpan kniv. Suk. Men nu gider jeg ikke ændre i indlægget. Hehe.

  Svar
 2. Camilla

  Jeg var liiiiige ved at købe en mega fed solgul jakke da jeg var i Rom, men så kom jeg i tanke om gnavpotterne, hvor de dog elsker farven gul og andre kraftige farver der nærmest kan reflekterer solens lys, og tænkte naaah, det går vist ikke.

  Men det er en fin farve, så længe den ikke bliver sort at gavpotter (eller hvad de nu hedder de små irriterende sorte prikker der flyver rundt om sommeren).

  Er ellers nogle fine sko ham der Claus har ;D

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *