Mon det er en hentydning?

Gad vide om Tello prøver at hentyde til at jeg skal have fat i nogle større køjer? Det er nu 4. gang i løbet af de sidste 2 døgn at jeg har fundet ham sådan der. Umiddelbart kan man jo ikke ligge godt sådan, men hvis han virkelig lå dårligt – ja, så kunne han jo bare flytte sig?
Undskyld alle hårene; mine dyr fælder lige nu som aldrig før. Suk – jeg er ved at blive skør af alle de hår!

7 tanker om "Mon det er en hentydning?"

 1. Betina

  Haha, idag lå han med halvdelen af kroppen udenfor kurven! Jeg har lagt et billede op på min instagram hvis du vil se det. Jeg hedder BetinaLerche 😀

  Mvh

  Svar
 2. Lille Lisa

  Sådan ligger de også her indimellem, til trods for je har lavet dem en oversize hængekøje, efter de blev 2 tilbage. Tror måske det er ret behageligt? Eller også, så er de nok så langt væk at de ikke registrerer at de hænger udover? Sjovt og hyggeligt ser det da ud – men er sikker på han også vil synes godt om en større køje 🙂

  Åh ja, ELSKER mine dyr – men er bestemt ikke lige så begejstret for deres fældninger. Tsk Tsk.

  God aften til jer 🙂

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *