Min MJ-samling

Jeg føler mig faktisk lidt som en nørd ved at lave dette indlæg. Men nu hvor jeg ikke kan være kreativ alligevel, har jeg jo tiden til det.

Jeg blev spurgt, om jeg ikke kunne lave et indlæg med alle de Michael Jackson ting jeg har, da jeg har givet udtryk for, op til flere gange, at hans musik står mit hjerte nær. Jeg har en del ting, så der er en del billeder. Nogle af mine ting er dog i mine forældres bil; så dem må i altså lige vente med at se .. But here goes!
Kæresten er lidt imod at have forskellige ting hængende rundt omkring i lejligheden, så derfor har jeg ‘fået lov’ til at få mine ting op inde i soveværelset. Så i soveværelset hænger min wallsticker på mit tøjskab og mine LP’er hænger over sengen. Det gør mig ingenting at de er gemt lidt væk, for de er måske også lidt voldsomme at se på. Jeg er på jagt efter de resterende af LP’erne, men det er lettere sagt end gjort.
Jeg elsker at læse om Michael Jackson; om det er på nettet eller i bøger. det er også derfor min samling af bøger lige så stille er vokset. Den bedste bog i stakkel er den øverste ‘Moon walk’, som er en selvbiografi skrevet af .. Ja, Michael Jackson selv. Heri fortæller han om mange af sine tanker, og det er helt fantastisk at læse! De andre bøger tror jeg man skal tage med et gram salt; enten kan forfatteren lide ham eller også kan han/hun ikke.
De 3 nederste er VHSer og er derfor gemt langt væk. ‘This is it’ er en fan edition og blev – selvfølgelig – købt med det samme den udkom. Derudover fik jeg også købt The life of an Icon (link) og Michael Jackson spillet ‘experience’, hvor man skal danse til MJ-sange. Og nej, jeg bruger det ikke rigtigt .. Men jeg blev nødt til at eje det.
Så har jeg alle mine CD’er. Jeg har desværre ikke kunne tage billeder af mine to ‘complete’collections, da de er hos mine forældre (så dem får I lige en anden gang). Men jeg bruger ikke rigtig mine CD’er mere, da alt musik efterhånden høres på computeren.
Dette er ting jeg engang havde hængende på mit værelse. Når jeg kigger på dem virker det jo liiidt voldsomt. Jeg vil aldrig have det op igen(!), men samtidig skal det ikke smides ud. Det skal gemmes .. Posterne er sådan nogle store stof nogle, som jo fylder helt vildt!
Men hvis I er nysgerrige efter mere, så spørg endelig. Det kan jo være jeg kan svare.

2 tanker om "Min MJ-samling"

 1. Christina

  Hehe. VHSerne og alle de der CD'er og posters og sådan det er også gemt væk. Det er faktisk kun det vi har på væggene, vi stadig har oppe.

  Jamen .. Jeg har altid været 'fan' af Michael Jackson; tvivler på at det nogensinde stopper.

  Og jeg vil da gerne se din SG samling 😀

  Svar
 2. Danagonia

  Ha ha 🙂 Hvor er det sjovt at du trods alt er holdt ved lidt af din “fanisme”. Jeg var KÆMPE spice girls fan og har da også stadig de mest sjældne ting liggende. Meeen de er nu gemt godt væk, trods alt… Får da helt lyst til at kigge lidt på dem…

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *