En dårlig nyhed

Jeg skrev jo igår, at jeg blev nødt til at slappe lidt af fordi jeg havde ondt i mit håndled, men idag valgte jeg at tage turen med til min læge. Jeg fik så af vide at jeg har seneskedehindebetændelse i mit håndled og skal derfor slappe af med min hånd i min. en uge. ØV! Det betyder desværre at jeg ikke kan lave noget kreativt overhovedet. 

Da kæresten havde lidt ondt af mig, var han så sød at købe de to næste bøger i ‘The Vampire Diaries’-serien; så har jeg da lidt at give mig til i løbet af ugen. Han er nu lidt sød, ham kæresten! Jeg elsker at fordybe mig i disse bøger; selvom jeg er lidt skuffet over at de ikke er lige som tv’serien, så er de altså stadig gode. Man skal bare ikke sammenligne de to ting, men se dem som to forskellige historier.

2 tanker om "En dårlig nyhed"

 1. Christina

  Hvor er du sød(!) og tak. Jeg er allerede rigtig træt af det, for jeg har SÅ mange ting jeg rigtig gerne vil lave. Piv.

  Men! Lægen siger jeg kun skal have skinnen på i en uge; yayness! Så må vi se hvad der sker bagefter 😀 .. Men håber virkelig at det går over hurtigere end en uge.

  Svar
 2. Carina Living

  Øvøv, det er jeg da ked af! Har selv haft det, og det er så irriterende og gør så ondt! Håber det går hurtigt over igen <3

  Carina || carinaliving.blogspot.com

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *