Ren afslapning

Folk der kender mig ved, at jeg har lidt problemer med mit ene håndled. Jeg har derfor valgt at give den ro i dag; derfor står dagen idag på at se tv og læse lidt – så må mine små kreative projekter vente til en anden dag. Det er rart nok til en afveksling at bruge dagen på at læse, for normalt er det kun når jeg ligger mig i sengen om aftenen at jeg tager en bog frem.

2 tanker om "Ren afslapning"

 1. Christina

  Jeg ved faktisk ikke om jeg har fortalt det, hehe. Men jeg regner med at tage til lægen i morgen – og så må han altså trylle lidt. For det er rigtig træls!

  Men tak 🙂 <3

  Svar
 2. Carina Living

  Ej, døjer du også med dit håndled? Vidste jeg faktisk ikke :$ eller så har jeg måske glemt det! Hvis det er tilfældet, så undskyld! 🙂

  Håber da du får det bedre <3

  Carina || carinaliving.blogspot.com

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *