Todo Uddate, no. 2: En snegl på vejen ..

Jeg er igang med de to sidste malerier på min todo-liste. Jeg er bare så tæt på at være færdig – og så virker min tusch ikke mere. Øv! Så jeg må ned i byen i morgen og håbe på, at jeg kan købe en posca tush .. bare et eller andet sted. Nu skal malerierne lige tørre natten over, og så skal malerierne lige tegnes op, da stregerne jo ikke er optimale på grund af en skod tusch! Men når det er gjort, så er jeg vidst så godt som færdig!
Jeg har virkelig bøvlet med at finde ud af hvad pingvinen skulle stå på, men jeg fandt en løsning. Nu er spørgsmålet bare hvordan den skal males? Jeg tænker at lave overfladen hvid, og ‘kanten’ lysegrå? Kan det fungere, tror I?
Min liste ser sådan her ud:
þ 14 prints i sorte nuancer.
þ 3 prints i farver.
þ 7 ilderseler.
þ Færddiggøre en forskelligfarvet clutch.
¨ Male 5 malerier.
¨ Færdiggøre nogle ilderting.
  

6 tanker om "Todo Uddate, no. 2: En snegl på vejen .."

 1. Christina

  Ja, tror du ikke lysegrå kunne være fint? Havde heller ikke tænkt mig at det skulle være ret mørkt, bare lige så man kan ane at det er gråt og ikke hvidt.

  Jeg HÅBER på at kunne blive færdig med dem i morgen; det kunne virkelig være lækkert 🙂

  Svar
 2. Christina

  Mange tak 🙂 .. Jeg er også godt tilfreds.
  Ja, men tænker også at isfladen skal være hvid .. Men kanten? Det er jo en skygge? Hmm. Synes den er svær.

  Men det er ikke fordi der skal flere farver på, som sådan. Det er bare isflagen jeg er i tvivl om.

  Svar
 3. englen

  De er simpelthen SÅ søde.
  Ang pingvinen. Den står jo på en isflade, og isen skal jo være hvid :o)

  Hvis den skulle bo herhjemme, så skulle den ikke have mere farve, men det er vel en smagssag ??.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *