Photochallenge, day 1: Blue

Så fik jeg taget lidt billeder i kategorien ‘blå’. Jeg synes faktisk det var ret svært, for vi har ikke noget herhjemme som er sådan rigtig blåt; derfor er farverne i min kategori nok nærmere ‘turkise’ farver end blå, men .. Det er vel også en blålig nuance?

Se hele challengen her.

document.write(”);

13 tanker om "Photochallenge, day 1: Blue"

 1. Camomilla

  Fine blå billeder! Jeg har lige været på en rundtur i det blå univers – der er mange gode billeder imellem. Rigtig fin challenge du har sat igang, så ser man noget andet end det man plejer 🙂 God aften. Kh Camilla

  Svar
 2. Christina

  Hejsa! 🙂
  – ja, er jeg ikke sluppet godt afsted med det? Jeg synes da du skal deltage også? 🙂 hehe.

  Jeg kigger da lige forbi din blog så 🙂

  Svar
 3. Christina

  Hejsa! 🙂
  – ja, er jeg ikke sluppet godt afsted med det? Jeg synes da du skal deltage også? 🙂 hehe.

  Jeg kigger da lige forbi din blog så 🙂

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *