Nyt hår!

Jeg blev simpelthen SÅ træt af mit hår igår, at jeg besluttede mig for at klippe pandehår. Det er ikke første gang jeg har pandehår, men det er længe siden sidst – dog synes jeg resultatet er blevet rimelig godt! Jeg regner dog med lige at tage et smut forbi frisøren og få en klipning .. Og så kan hun lige rette pandehåret også. 
Derudover tænkte jeg, at det var en god anledning til at smide et billede ind af mig selv, eftersom at Anja har efterlyst det et par gange. Så her har du et billede, puts! Jeg hader at tage billeder af mig selv; og ud af alle de billeder jeg prøvede at tage, var dette vidst det eneste der bare var lidt acceptabelt.

2 tanker om "Nyt hår!"

 1. Christina

  Hehe. Mange tak. Jeg kom frem til, at det jo nok var sådan jeg så ud :b sååh, fuck it.

  Jeg tror jeg brugte 30min. på at klippe pandehåret; så .. med en del tålmodighed og en kæreste (og kærestens bror) som dommere. Ja, så gik det okay. Men siderne er liidt skæve, så frisøren skal lige rette det.

  Svar
 2. Anjaaeh

  Awww, sikke et vidunderligt billede! – Så uskyldig du dog kan se ud <3 .. Det klæder dig! - Forstår ikke hvordan pokker du kan klippe det så lige!!!

  – Anja / colors-ofmylife.blogspot.com

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *