Nu ligner det en kurv!

Så begynder kurven at ligne noget! Bunden er dog blevet mindre end den var i dette indlæg; kæresten kom hjem og sagde ‘ej, er den ikke lidt stor?’ – og så måtte jeg jo ændre på det, så herren også var tilfreds. Der mangler dog 1 række i højden, før den er færdig.
Jeg har sat en række hvid i den, men det er simpelthen så slatten, så blev nødt til at sætte noget andet papir ind, som var lidt tykkere end kaffeposerne. Det er bare ganske almindelig printerpapir (med tape) jeg har brugt. Jeg ville gerne have haft en sort række, men havde intet sort papir – og så blev hvid lige alternativet.

Men nu vil jeg stoppe med at flette og gøre mig klar til at skulle afsted; kærestens søster har fødselsdag idag, så det skal vi selvfølgelig ud at fejre. Stort tillykke! 🙂

7 tanker om "Nu ligner det en kurv!"

 1. Christina

  Mange tak 🙂 .. Regner med at lave sidste række idag (så er den nemlig FÆRDIG!). Du ved jo, at jeg også elsker sølv .. Og herhjem til synes jeg sølv kunne passe rigtig fint 🙂

  Svar
 2. Christina

  Mange tak 🙂 .. Regner med at lave sidste række idag (så er den nemlig FÆRDIG!). Du ved jo, at jeg også elsker sølv .. Og herhjem til synes jeg sølv kunne passe rigtig fint 🙂

  Svar
 3. Christina

  Mange tak 🙂
  – jeg er glad for, at den indtil videre ser ud som jeg havde forestillet mig. Hehe. Det er altid noget jo 🙂

  Jeg overvejer at give den en skalde idag – og så blive FÆRDIG 🙂

  Svar
 4. Christina

  Mange tak 🙂
  – jeg er glad for, at den indtil videre ser ud som jeg havde forestillet mig. Hehe. Det er altid noget jo 🙂

  Jeg overvejer at give den en skalde idag – og så blive FÆRDIG 🙂

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *