Nyt legetøj!

Jeg har fået mig noget nyt legetøj! 😀 .. Idag da jeg var ovre og handle, så jeg at de havde et tastatur til min ipad. Jeg har længe snakket om, at jeg godt kunne tænke mig et tastatur, da jeg synes at det tager laaang tid at blogge, hvis jeg skal bruge det der touch.

Udover at kunne bruge dette tastatur til ipaden, så er den også kompatibel (hvad hedder det egentlig?) med pc, iphone og mediacenter; så når kæresten engang kommer hjem – så skal vi prøve at se om vi kan koble tastaturet til tv’et. Vi har jo sådan et samsung’tv som kan gå på nettet, så det kunne jo være fedt hvis man kunne bruge tastaturet der også.

Men jeg må indrømme, at jeg synes det er svært at finde et app at bruge, som jeg synes virker som JEG vil have det skal. Jeg synes det er lidt øv, at bloggers eget app vil have, at billederne skal være i bunden af indlægget; forstår ikke helt hvorfor.

Så hvis du blogger fra iphone eller ipad – hvilket app bruger du så? Og hvorfor?

6 tanker om "Nyt legetøj!"

 1. Christina

  Jeg kan også snildt bruge safari 🙂 ..
  – men fordi vi har en 1'er er det et kæmpe bøvl med billeder. Jeg skal først uploade billeder via photobucket og så kopiere den direkte kode og så sætte den ind i det indlæg jeg er ved at lave 😛 … Og umiddelbart så tænker jeg, at der burde være en nemmere måde. Hehe.

  Svar
 2. Christina

  Jeg kan også snildt bruge safari 🙂 ..
  – men fordi vi har en 1'er er det et kæmpe bøvl med billeder. Jeg skal først uploade billeder via photobucket og så kopiere den direkte kode og så sætte den ind i det indlæg jeg er ved at lave 😛 … Og umiddelbart så tænker jeg, at der burde være en nemmere måde. Hehe.

  Svar
 3. Anjaaeh

  Det ser sgu fint ud, hehe 🙂
  Hvorfor går du ikke bare på din blog via safari når du er på ipad'en? Det plejer jeg at gøre, og det fungerer helt fint?

  – Anja / colors-ofmylife.blogspot.com

  Svar
 4. Anjaaeh

  Det ser sgu fint ud, hehe 🙂
  Hvorfor går du ikke bare på din blog via safari når du er på ipad'en? Det plejer jeg at gøre, og det fungerer helt fint?

  – Anja / colors-ofmylife.blogspot.com

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *