Behind the blog: Inside a head

Charlotte fra bloggen chalsbloggeri.blogspot.dk har været så sød at svare på mine spørgsmål til denne måneds Behind The Blog. I kan se hendes blog ved at trykke her.

 
Fortæl om dig selv; Hvem er du, hvor gammel er du og hvad laver du?
Jeg hedder Charlotte, er 22 somre og lever i det nordjyske. Jeg bor sammen med min kæreste, og vi venter vores første barn. Jeg har en HF og en grunduddannelse fra handelsskolen, men er ikke videreuddannet i noget. Jeg har forsøgt mig nogle gange, men har hver gang mistet interessen efter kort tid. Jeg flyttede hjemmefra som 18-årig og boede efterfølgende 3 år i Aalborg. Nu er jeg tilbage i min hjemby, hvor jeg som sagt venter på familieforøgelse.
Hvis du skulle beskrive dig selv med 3 ord, hvilke tre skulle det så være? Og hvorfor?
Jeg synes, det er svært at nævne 3 ord om mig selv. Navnlig fordi det mæske ikke er rigtigt. Jeg kan sagtens synes, jeg selv er sjov – men synes andre det, og holdet det i så fald stik? Men hvis jeg skal nævne tre ting, må det være: eftertænksom, samvittighedsfuld og omsorgsfuld.
Hvor ser du sig selv om 5 år?
Om fem år ser jeg mig selv som moderen i en lille familie, der bor i eller lige uden for Århus. Jeg har enten et dejligt job, eller også er jeg under uddannelse. Forhåbentligt har jeg mere end ét barn, for jeg venter som tidligere mit første barn nu, og der skulle nødig gå mere end 4-5 år, før den næste er født eller på vej.
Hvad er din største drøm?
Puha, den var straks værre. Jeg har ikke “én stor drøm”, men har derimod flere små drømme. Men en af de største drømme er nok at kunne skabe et godt liv for mig selv og min familie – og samtidig sidde som 90-årig og tænkte: “jeg har haft et godt liv – my work here is done.”
Hvad er dit bedste minde?
Dem har jeg mange af, så det er igen svært at bare vælge ét. Men jeg husker især, da jeg på min 2-årig fødselsdag fik en gul bamse-kage. Jeg har altid været stor fan af Bamse & Kylling, og havde engang min egen Bamse. Så det har åbenbart betydet så meget for mig, at det har printet sig ind på hukommelsen.
Fortæl noget om dig selv ikke ret mange ved.
Trods mine blå øjne og meget blege hud er jeg 1/16 sigøjner, da min fars fars mor eller far indvandrede fra et “sigøjner-land” i sin tid.
Hvad fik dig til at begynde at blogge? 
Min kusine havde en blog, og det var faktisk den første af sin art, som jeg læste. Og jeg fandt det ret interessant og begyndte med det samme derefter at blogge. Og det er nu over to år siden, jeg begyndte at blogge – og jeg gør det med hjertet endnu.
Hvorfor blogger du? Har du en drøm eller et mål med din blog?
Jeg blogger primært for at komme ud med mine tanker, frustrationer, aggressioner, ideer mm. Men efterhånden som jeg har fået en nogenlunde orden på mit liv, er det blevet mere udbredt. Målet med bloggen er simpelt: bearbejde tankerne i mit hoved.
Hvad er det bedste ved at blogge? Og hvad er det værste?
Det bedste er som sagt, at jeg får bearbejdet en del af det, der foregår i mit til tider forvirrede hoved. Det har altid hjulpet mig at få skrevet tingene nd, så jeg har dem fysisk foran mig. Og jeg kan ikke nævne én ting, der er træls.
Hvad blogger du mest om?
Som nævnt er det primært det, der foregår i mit hoved. Men jeg blogger sommetider også om film, opskrifter, shopping og meget mere.
Hvorfor hedder din blog det den gør?
Min blog har igennem de sidste to år skiftet navn en del gange. Måske fordi jeg hurtigt kører træt i at kigge på det samme – eller måske fordi jeg aldrig bliver helt tilfreds. Men den har det sidste lange stykket tid heddet det, den gør nu (inside a head), fordi mine ord på bloggen skal forestille et hvilket som helst forvirret pigebarns hoved – det kunne sådan set være hvem som helst, der blogger der.
Hvordan er du kommet så langt med din blog?
Jeg har bare skrevet og skrevet og skrevet. har slettet nogle indlæg med tiden, fordi jeg følte, jeg udstillede nogle for meget til, at jeg kunne finde på at offentliggøre det.
Hvilke tanker har du gjort dig omkring designet på din blog?
Ikke de vilde tanker, borset fra at den skal symbolisere mig. Men det gør den måske i virkeligheden ikke. Jeg vil gerne, at min blog skal være simpel og med rene (hvide og lyse) farver. Men er jeg simpel og ren i virkeligheden?
Tager du hensyn til noget eller nogen, når du blogger? Er der noget du ikke vil skrive på din blog?
Som sagt har jeg før publiceret blogindlæg, som jeg senere fortrød, jeg havde skrevet, fordi det sagde for meget om, hvad jeg mente om et andet menneske. Og jeg synes ikke, jeg kan tillade mig at dømme andre på den måde. Så ja, jeg forsøger for så vidt muligt at tage hensyn til alle andre, når jeg blogger. Selvom min blog er meget personlig, er der alligevel mange personlige ting, som jeg aldrig kunne finde på at blogge om. Fx vil jeg aldrig kunne finde på at offentliggøre billeder af mit kommende barns fødsel. Det er simpelthen FOR personligt, og folk kommer FOR tæt på. Bloggen skal jo også kun afspejle, hvad der foregår i mit hoved – ikke det fysiske jeg.
Hvilken slags blogs læser du selv? Hvorfor? 
Jeg læser andres personlige blogge – men kun folk, jeg kender. Det finder jeg meget interessant. Ellers læser jeg nogle officielle modeblogge ind imellem, men det er ikke det, jeg prioriterer min tid mest på.
Hvilken slags musik hører du? Og hvilken sang kan du høre igen og igen?
Min smag i musik svinger rigtig meget – det kommer fuldstændig an på mit humør. Kan jeg mærke, det bliver en god dag, vil jeg gerne høre “glad musik” – andre dage vil jeg høre Celine Dion eller Amy Lee. Jeg har ikke en decideret favorit-sang, men der er mange sange (læs: melodier), som jeg aldrig bliver træt af.
Hvis du stod overfor dit sidste måltid; hvad ville du så have at spise?
Svært spørgsmål, som jeg aldrig har tænkt over. Men det kunne godt være, jeg skulle prøve alt på d’Angleterres menukort og så skride fra regningen.
Hvad var dit sidste køb? Og hvad bliver det næste?
Jeg har lige her til morgen købt mig et 32 GB SD card til min HTC. Glæder mig, til det kommer – der er nemlig ikke mere plads på telefonen. Ikke engang ét billede mere er der plads til. Så det bliver dejligt at få en masse plads igen.
Hvad er det første du gør om morgenen? Og det sidste inden du går i seng?
Nu hvor jeg er arbejdsløs, står jeg op, når jeg vågner. Det er som regel ved 7-tiden… Og så ser jeg ANTM på TV3puls, som kommer ved 7:30 tiden hver morgen. Og så går dagen lidt af sig selv derfra. Har ikke en plan for, hvad jeg gør om aftenen, men jeg er god til at falde i søvn foran tv’et og efter et par timer slæbe mig ind i seng.
Hvis du skal nævne et citat/motto, hvilket skal det så være? Og hvorfor?
Lige for tiden tænker jeg meget over et citat fra filmen “into the wild” (link), hvor hovedpersonen skriver “happiness only real when shared“. Det siger meget om livets indhold, og det får mig især til at tænke på, at jeg er i gang med at stifte min egen familie, og hvor fantastisk det bliver at være mor.
Link til bloggen: chalsbloggeri.blogspot.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *