En tur til marked

Jeg har været til Herning Stumpemarked med mine forældre idag. Jeg elsker simpelthen at gå rundt og kigge i de forskellige boder, og se om der er noget jeg bliver nødt til at tage med mig hjem.

Normalt synes jeg at der plejer være mange ting, jeg ikke kan leve uden .. men det synes jeg slet ikke idag. Der var nogle få ting, og dem fik jeg også købt. Haha. Jeg købte også nogle nitter med huller i, men jeg kan simpelthen ikke finde dem; så jeg frygter lidt, at jeg måske har tabt dem. Øvøv! … Men I skal ikke snydes for at se de andre ting jeg købte:
Jeg købte denne ring. Jeg synes simpelthen den er så fin, og så er jeg helt vild med at jeg kan skifte perlen til den farve/perle jeg nu engang har lyst til. Jeg fik 3 perler med, men tror da jeg skal ind i mine gemmere og se om jeg også har nogle.
Så fandt jeg disse stager. Jeg synes ser de er så fine! Jeg kan rigtig godt lide at de kan vendes, alt efter om man ønsker at bruge den til lange lys eller til fyrfadslys.

Jeg fik også købt nogle æggebagere. Jeg er ret træt af, at de 2 vi har er alt for store til æg; så æggene sidder slet ikke fast i dem. Men det problem er løst nu!

2 tanker om "En tur til marked"

 1. Christina

  Mange tak; jeg forelskede mig med det samme i både lysestager og ringen. Jeg er helt vild med idéen om, at jeg faktisk selv kan bestemme hvordan ringen skal se ud.

  Vi spiser heller ikke særlig tit æg, men når jeg har veninder ovre til morgenmad og vi så endelig får æg – så er det bare lidt ærgerligt (og ærlig salt: side træls) at de bægre vi har er aaalt for store. Hehe.

  Svar
 2. Julie Stuhr

  Sikke en fin ring! Og lysestagerne er også rigtig flotte 🙂

  Jeg spiser så sjældent æg, at jeg ikke ville vide hvad jeg skulle bruge æggebægre til. Heh 🙂

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *