Photoshoot med dyrene

Jeg har idag taget nye billeder af dyrene og den her gang tillod jeg mig at tage dyrene imens de faktisk sov. Muhah! Så var de liidt mere medgørlige, fordi de var ret trætte. Men jeg synes ikke at særlig mange af billederne blev særlige gode – så jeg må vidst igang med kameraet igen engang. Bl.a. er de lidt slørede – og så ligner det at Tello og Mailo hver mangler en pote og at Rofus mangler en hale – det gør de altså ikke!

Jeg elsker simpelthen at bruge mit kamera! Jeg er så glad for at jeg fik det af kæresten i fødselsdagsgave; det er jo ikke en ting jeg tror jeg selv ville investere i, men efter at jeg har fået det .. Ja, så kan jeg faktisk ikke helt forestille mig at tage billeder uden. Selvom jeg slet ikke er inde i halvdelen af de ting den kan (endnu), så er jeg virkelig fascineret!
Jeg havde købt en hvid voksdug til når jeg maler, men tænkte at jeg kunne bruge den til baggrund, når jeg tager billeder. Det er faktisk derfor jeg lavede dette ‘photoshoot’ idag; for at se om det gav genskær med blitzen. Desværre giver det lidt genskær, men jeg synes faktisk ikke det er så slemt? Synes du?

Rofus

Mailo

Tello

Synes I at dugen giver for meget genskær? Har I måske en idé til hvad jeg kan bruge til baggrund istedet – som ikke koster en formue?

3 tanker om "Photoshoot med dyrene"

 1. Christina

  Ah ja, jeg kunne selvfølgelig købe stof .. Men er det ikke en smule gennemsigtig? Tænker lidt, at det så ikke bliver helt hvidt.

  Tak :'D .. jeg er også rigtig glad for mine dyr. Men tror det var fornuftigt af dig at droppe det. For de er meget tidskrævende; 4 timers stimulering hver dag som minimum. Hehe. Og så ved jeg ikke helt hvordan en ilder vil have det med børn 🙂

  Svar
 2. Saraju

  Foreslår noget lyst stof, fx.køb en m. bomuld eller hør til en 15-30 kr. Det kan vaskes, og genbruges igen og igen og igen. Godt nok skal det stryges. Men hvor er dine ildere bare søde, er lige lidt forelsket i Rofus, var tæt på at købe en ilder selv her i starten af året, men fornuften vandt heldigvis (har en lille datter og en ide om jeg måske skal have flere børn i fremtiden) også har jeg også en hund og en kat. Så mon ikke det er rigeligt 🙂

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *