Vejedag + ‘ShapeUp’

Jeg har jo ‘veje-dag’ hver onsdag; hvor jeg tager hjem til en veninde og vi stiller os op på vægten og skriver det ned i en lille bog. Jeg tror på, at når jeg skal ud og ‘vise min vægt’ en til, at så tager jeg mig mere sammen. Det er jo også lidt det man gør, når man er med i fx. vægtvogterne. Det er selvfølgelig lidt forkert af os, at vi så spiser rundstykker bagefter, men det er bare super hyggeligt.

Igår da jeg stillede mig på vægten, sagde den at jeg var lidt over 2kg lettere end ugen forinde. Jatak!! Det var virkelig en lækker følelse. Især efter jeg droppede suppekuren og alt det; så det går bestemt den rigtige vej! Det motivere en endnu mere til at fortsætte, når man ligesom kan se at der faktisk sker noget.
I et tidligere indlæg (link), fortalte jeg at Rikke havde fundet et app til mig, hvor jeg kan tælle kalorier; og jeg synes virkelig det er et lækkert app. Dejlig overskuelig!
En af mine rigtig gode veninder spurgte hvad det var for et app, som det var jeg brugt. App’en hedder ShapeUp og koster omkring 6kroner – og jeg vil sige, at de 6kroner er virkelig godt givet ud! Det er faktisk ret simpelt det den gør. Man skriver sin nuværende vægt og så sit mål; og så regner den selv ud hvor mange kalorier du må spise ved fx. at tage 1 kilo i ugen. Jeg har valgt at jeg ønsker at tabe mig 1,1 kilo i ugen – og så har den regnet ud at jeg må spise for 1200 kalorier om dagen.
Som I kan se, så har jeg skrevet morgenmaden ind for idag; hvor jeg spiser light yoghurt og noget frugt. Det er super lækkert, at den selv ved hvor mange kalorier der er i fx. en skål yoghurt (det kommer selvfølgelig an på hvor stor skålen er, hehe) – så man ikke skal ind og regne på det selv. Derudover har den en online database, så hvis man ikke kan finde det man søger i deres liste, kan man oftest finde det i denne database. Skide smart! Derudover regner den også selv ‘sport’ ud. Hvis jeg ved jeg har gået en halv time, så ved den selv hvor mange kalorier jeg har indtjent .. Og så kan man jo spise lidt mere, hehe.

Er der nogle af jer, der har prøvet ‘ShapeUp’? Hvad synes I om det?

8 tanker om "Vejedag + ‘ShapeUp’"

 1. Christina

  Mange mange tak; jeg er selv også godt tilfreds. Håber jeg taber lige så meget i løbet af den her uge!

  Ja, jeg synes helt sikkert du skal give app'en en chance. Jeg er i hvert fald glad for det 🙂

  Svar
 2. Anjaaeh

  Først: TILLYKKE MED VÆGTTABET!
  Og så vil jeg gerne takke uendeligt mange gange for at du gad tage dig tid til at skrive det her indlæg. – Jeg vil helt sikkert give app'en en chance — så slipper jeg for selv at tælle kalorier hver gang jeg spiser eller drikker noget, haha.

  – Anja / colors-ofmylife.blogspot.com

  Svar
 3. Christina

  Man kan også synkronisere med computeren og telefonen her 🙂 .. Det er ret smart. Ej, hvor sejt at man kan scanne stregkoder; det kan man ikke i det her. men heldigvis er mange af tingene allerede registreret. Fx var jeg på Sunset en dag – og alle menuer m.m. var tastet ind i ShapeUp 🙂

  Svar
 4. Christina

  Jeg synes i hvert fald det er et super program. Selvom det stadig er nyt for mig, synes jeg det er ret nemt at finde rundt i 🙂

  Og det var da så lidt. Jeg ville da bare dele en så GENIAL ting 🙂 hehe.

  Svar
 5. Irene E. Jensen

  Hvor smart! Jeg skal ikke rigtig tabe mig, men synes det kunne være sjovt at se, hvad jeg indtager på en normal dag. Det er jo også altid godt at leve sundt, uanset vægten. Og tillykke med tabet 😀

  Svar
 6. Trine

  Jeg bruger Myfitnesspal samme koncept 🙂 bare gratis og så synkroniserer den med internettet så jeg kan følge med og indtaste både på com og fon 🙂 plus min fon i nogle tilfælde kan skanne stregkoder på maden 🙂

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *