Bloghjælp: Mine etiketter er væk?

Jeg er blevet spurgt hvordan man kan få sine etiketter tilbage under sine indlæg. Jeg oplevede nemlig selv på et tidspunkt, at mine etiketter pludselig var væk uden jeg egentlig havde pillet ved noget. Jeg søgte og søgte – og til sidst kom jeg frem til en løsning.

1. Da det foregår ved at ændre lidt i HTML-koderne, skal du gå ind til ‘skabelon’-siden og derefter trykke på ‘rediger HTML’.
2. Det er vigtigt at du sørger for at udvide widget-skabeloner (se billedet).
3. Så skal du finde et sted i koderne hvor der står
Lige bagefter denne kode, indsætter du følgende tekst:
 
,
 

 

Så gemmer du skabelonen. Så skulle problemet med etiketterne gerne være løst. Hvis ikke, så kontakt mig lige – så undersøger jeg lige hvorfor.
Hvis du har problemer med noget på din blog, må du meget gerne kommentere på dette indlæg om det, og så skal jeg se om jeg kan finde en løsning.

Gode råd: Tag fx at kopiere hele teksten og sæt den ind i et word dokument. For HVIS nu der er noget der går galt, når du er inde og ændre i HMTL’koden, ja så har du en lille back-up.

3 tanker om "Bloghjælp: Mine etiketter er væk?"

  1. Christina

    Jeg har nu fået svar fra blogger.com:

    The space is going to vary depending on a person's browser, system and screen settings…unless you put them into one image like you did on the first one mentioned. Creating one image is the recommended course of action if you want a “fixed” look…otherwise it will be dynamic depending on the above variables.

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *