Et kæmpe fletteprojekt

Når jeg ikke lige maler, så har jeg gang i et projekt til os selv. Jeg er træt af at kigge på vores sorte flettede kurv i stuen, hvor dyrenes legetøj er i; så derfor har jeg besluttet mig for at lave en. Den skal være ret stor, så det er noget af et projekt jeg er gået igang med – så jeg håber virkelig at resultatet bliver som jeg håber!

Da jeg har såååååå mange kaffeposer, har jeg valgt at bruge bagsiden af disse. De er jo sølvfarvet, og den farve passer perfekt herhjem til. Ved at bruge bagsiden af kaffeposerne, er det jo ligegyldigt hvilke jeg bruger – og så kan jeg få tømt lidt ud i min samling. Hehe. Indtil videre har jeg brugt kaffeposer, som jeg kun har et par stykker af.
Jeg skal nok lave flere indlæg, når jeg lige får lavet lidt mere på den. Men det er et projekt jeg laver på indimellem, så har heldigvis ingen deadline på, hvornår den skal være færdig. Det er en af de dejlige ting ved at lave noget til sig selv, hehe.

4 tanker om "Et kæmpe fletteprojekt"

 1. Christina

  Jeg har faktisk overvejet det. Men .. Jeg har haft min brødkurv stående på gulvet (for at tjekke om de ville ødelægge den – den er jo også af papirsflet) .. Jeg overvejer dog at sy sådan et 'indmad' til den også. Men nu må vi se 🙂

  Jeg krydser fingre for, at de lader den være 😀

  Svar
 2. Christina

  Jeg håber også den bliver fed! 😀 men det er et kæmpe projekt. Ud af hver kaffepose kan jeg lave 5 led – så kan du jo selv tælle hvor mange poser jeg allerede har brugt 😛

  Og alle poserne skal jo først renses og så klippes 😛

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *