Todo Update, no. 2: En fisk blev født og andet blev færdigt.

Jeg har været igang med at male igen. Denne gang har jeg malet mig en fisk. Jeg var rigtig meget i tvivl om hvilke farver jeg skulle bruge til dette maleri, da jeg ikke ville have den blev for ‘kedelig’. Jeg valgte orange og rød, da de jo som altid spiller godt sammen. Men kan stadig ikke rigtig afgøre, om den er blevet for kedelig? Den bliver i hvert fald sådan her. Hehe.
Derudover har jeg også fået streget mit pindsvin op .. Eller, jeg kan se at jeg mangler en enkelt streg ved græsset (øv!), det skal jeg selvfølgelig lige have gjort. Haha. Og så er pindsvinet færdig! Derudover er jeg stadig igang med min traktor; jeg tror jeg har en dårlig blå for det er som om den ikke vil blive dækkende. Men jeg bliver jo bare ved indtil den er så dækkende, som jeg gerne vil have.
Jeg mangler nu kun 2 malerier, for at kunne vinke dette punkt af på min liste. Dejligt dejligt.
Min liste ser sådan her ud:
þ 14 prints i sorte nuancer (link).
þ 3 prints i farver (link).
þ 7 ilderseler (link).
þ Færddiggøre en forskelligfarvet clutch (link).
¨ Male 5 malerier.
¨ Færdiggøre nogle ilderting.  

8 tanker om "Todo Update, no. 2: En fisk blev født og andet blev færdigt."

 1. Christina

  Mange tak 🙂 .. Jeg synes også selv den er skøn.
  – de næste to projekter er en ko og en pingvin. Haha. Er dog lidt spændt på hvordan jeg får lavet mig en isflage til pingvinen.

  Svar
 2. Christina

  Hvor er du dog sød! Mange tak! 😀 .. Det varmer helt vildt, at du synes om det jeg laver 😀

  Jeg har også en idé om når jeg får børn (engang), at så skal der laves nogle dertil. Hehe.

  Svar
 3. EM

  jeg elsker, elsker, elsker dine billeder!
  Synes de er SÅ fede!
  ville elske at have dem på min væg! 😀

  kram
  eslublog.blogspot.com

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *