Fars fødselsdag :)

Idag har min far fødselsdag og STORT tillykke til ham. Vi stod op, gjorde os klar og tog hjem til dem til morgenmad. Familien var samlet, så der blev snakket om alt mellem himmel og jord. Billedet ovenfor er mors egen bageværk. Stort tillykke med fødselsdagen far; jeg håber du havde/har en rigtig god dag 🙂
Jeg fik også afleveret et maleri, som jeg skulle lave til min tante; heldigvis blev hun rigtig glad for den og synes den var super fin – jeg er altid ret spændt på, hvad folk synes om resultatet når de bestiller noget. Jeg glemte (typisk nok) at tage et billede af den, men det er det færdige resultat af den her.
Derudover går jeg rastløst og venter på at det bliver tirsdag! Der regner jeg nemlig med at låne mor og fars bil, så jeg kan få købt nogle flere lærreder. I mellemtiden er jeg igang med at flette og flette; planen er at lave en kurv. Men jeg skal nok vise jer noget om dette på et andet tidspunkt. Nu skal jeg lige have vasket alle kaffeposerne, suk.

5 tanker om "Fars fødselsdag :)"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *