Suppekuren, dag 2.

DAG 2: Suppe plus grøntsager (frisk eller kogte). Prøv især at spise salat. Til aften må du spise en stor bagt kartoffel med lidt smør eller olie. Du skal undgå ærter, majs og bønner.
Puh, jeg er nu igang med 2. dag på denne kur – og jeg har hele dagen set frem til, at jeg måtte spise en bagt kartoffel til aftensmad. Og jeg kan fortælle jer, at det var en GOD kartoffel. Hehe. Suppen .. Ja, jeg løb tør idag (havde jo delt potionen med en veninde), så jeg har været i køkkenet og lave mere suppe – denne gang har jeg bare krydret det på en anden måde og droppet de sk*de rød peber. Så er det måske ikke SÅ ensformig at spise.Jeg har slet intet problem med at spise suppen, for jeg synes den smager rigtig godt. Jeg har bare lidt svært ved at spise det til morgenmad, så i morgen bliver dejlig, når jeg der må spise suppe og supplere med både grønsager og frugt.

Jeg må dog indrømme, at jeg har gået rundt hele dagen og været svimmel. Jeg ved ikke om det er pga. maden, eller om det er fordi jeg drikker for lidt; men det er virkelig træls. En af reglerne er jo, at man skal drikke en masse vand .. Og måske er jeg bare dårlig til det? Jeg må vidst hellere prøve at se, om jeg ikke kan drikke mere vand i morgen.

4 tanker om "Suppekuren, dag 2."

 1. Anjaaeh

  Du skal huske at drikke masser af vand, det er altså virkelig vigtigt 🙂 Du må lave nogle små noter til dig selv rundt omkring i lejligheden hvor der står “husk at drikke vand” på. – Eller sætte din telefon til at bippe et par gange om dagen, så du husker det.

  Svar
 2. Christina

  Ja, jeg elsker bagte kartofler. Den er bare skåret midt over, så har jeg snittet en masse gange i den og så er der smør, salt og peber på 🙂

  Jeg synes jeg er sulten hele tiden, men jeg tror det er mere tanken om at jeg ikke må spise end egentlig 'sult'. Men når jeg er sulten, så spiser jeg jo bare noget suppe 😛 .. Det må jeg spise alt det jeg vil af.

  Ja, tror bestemt ikke jeg har drukket 2 liter vand. Det må jeg gøre bedre i morgen! Haha. Jeg glemmer det bare.

  Svar
 3. Anjaaeh

  Den kartoffel ser virkelig også lækker ud, hehe. Er du sulten udenfor måltiderne så? Eller er det til at holde ud? 🙂 Og husk at drikke minimum 2 liter vand om dagen <3

  – Anja / colors-ofmylife.blogspot.com

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *