Todo Update, no. 2: Jeg maler og maler.

Selvom jeg har brugt ugen på at rydde op i skuffer og skabe, har der da været liidt tid til at være kreativ. Jeg har fået klippet en masse led, som nu bare skal tapes og flettes sammen.
Derudover har jeg fået malet lidt mere på mit pindsvin. Den skal lige have et lag mere, så skal stregerne tegnes op og så er den færdig. Jeg ved bare ikke helt hvad jeg vil døbe ham endnu; så har du en idé så sig endelig til.
Når den er færdig, har jeg fået lavet 2 ud af de 5 malerier jeg skal have malet; så det går jo den rigtige vej. Jeg mangler nu bare at male 3 andre dyr. Motiverne er der nogenlunde styr på, så de skal bare på lærred og males.
Min liste ser sådan her ud:
þ 14 prints i sorte nuancer (link).
þ 3 prints i farver (link).
þ 7 ilderseler (link).
þ Færddiggøre en forskelligfarvet clutch (link).
¨ Male 5 malerier.
¨ Færdiggøre nogle ilderting.  

2 tanker om "Todo Update, no. 2: Jeg maler og maler."

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *