Suppekuren, dag 1.

Jeg har valgt at gå på en suppekur, som strækker sig over 7 dage. Jeg har derfor valgt at prøve at holde jer ajour med kuren. Det er muligt at tabe sig op til 8,5kg i løbet af de 7 dage; jeg synes det virker voldsomt, men det ville være lækkert hvis det kunne lade sig gøre! Men jeg er nu tilfreds, hvis jeg bare tager et par kilo ved at spise den her suppe. Hver dag er der så forskellige ting man må supplere med sin suppe; for suppen må du spise alt det du vil af.
Idag må jeg:
DAG 1:  Suppe plus så meget frugt du vil. Tip: især vandmeloner er kaloriefattige. Du skal undgå bananer.
Opskriften på suppen (der skulle gerne være til alle 7 dage):
 • ½-1 hvidkålshoved eller spidskål.
 • 2 løg
 • 1 kg. gulerødder
 • 2 grønne peberfrugter
 • 1 helt bundt bladselleri
 • 1 dåse hakkede flåede tomater
 • 5 stk. bouillonterninger
 • Og så meget vand at grønsagerne er dækkede.

Alt dette blandes sammen og koges op – så simpelt er det! Så så smager suppen godt oveni købet! Suppen må gerne smages til med salt, peber, karry osv.

Reglerne for de 7 dage:
 • Drik masser af vand hver dag.
 • Ingen alkohol under forløbet.
 • Drik ikke sodavand eller andre kulsyreholdige drikke (heller ikke light eller danskvand).
 • Spis ikke mad der indeholder mel, sukker eller sødemidler.
 • Spis ikke mad der er tilberedt i smør eller olie.

Har du prøvet suppen? Hvad synes du?

12 tanker om "Suppekuren, dag 1."

 1. Christina

  Ja, jeg må indrømme at jeg også er glad for at det kun er 7 dage; så er det liige til at holde ud. Tror du har ret i man bliver renset og stopper for sukkeret (for jeg er også afhængig). Det kan måske også være derfor jeg har ondt i mit hoved; den skriver SUUUKKEEEER!!!

  Jeg har lavet en ny potion idag, hvor jeg har kommet andre krydderier i end før – så det er ikke HELT magen til de første par dage.

  Men ja; jeg skal simpelthen blive bedre til at drikke vand.

  Svar
 2. Lille Lisa

  Ja, men vi er jo heldigvis forskellige alle sammen – og derfor reagerer vi også forskelligt på de ting vi udsætter os selv for 😉

  Hvis man skal se positivt på det, så er det heldigvis “kun” 7 dage. Du kickstarter et stop af sukker-indtagen, hvilket var godt for mig, som jo desværre er afhængig – endnu en positiv ting. Og så skulle du meget gerne få renset ud, eftersom det jo stort set kun er væske du indtager.

  Min veninde der lokkede mig på denne kur i sin tid, hun blendede faktisk sin suppe – noget hun først gjorde mig opmærksom på efterfølgende – måske det var en idé, hvis du på et tidspunkt bliver træt af det tynde suppeværk? Og så er det også en super god idé, at lave den ad flere gange og krydre den forskelligt fra gang til gang, så man kan få lidt forskellig smag på tungen 🙂

  Og som andre også har sagt – husk vand, husk vand, husk vand! 🙂

  Kh. Lisa

  Svar
 3. Christina

  Det er lidt sjovt at der er så forskellige meninger om den her kur :b .. Jeg bliver bare nødt til at danne mine egne. Det jeg synes er sværest er, at jeg ikke må spise frugt hver morgen. Idag må jeg fx kun leve af suppe og grønsager.

  Men jeg kan også mærke at jeg har hovedpine; men tror det er sukkermangel.

  Svar
 4. Lille Lisa

  Jeg har prøvet en suppekur, ikke lige den der, men en der ligner. Jeg tabte mig 4 kg og fik mig en MEGET fladere mave på 7 dage. Men det er bestemt ikke noget jeg ville gøre igen, for oven i de 2 gode ting, fik jeg også ekstremt hovedpine og min krop var fuldstændig drænet for energi. Koncentrationen var ikke-eksisterende og så hang suppen mig langt ud af halsen, da jeg nåede til dag 4.

  Nogle virker den for, andre gør den ikke – og jeg ville ikke gøre det igen.
  Men held og lykke med det – glæder mig til at se, hvordan du reagerer på den 🙂

  Kh. Lisa

  Svar
 5. Anjaaeh

  Det tror jeg gerne at den er 🙂 Som sagt er jeg vild med suppe. Og hvis man kan tabe sig flere kilo ved at spise to ting man elsker; suppe og frugt. – Så er jeg helt klart på! haha.

  Svar
 6. Christina

  Der er dog to dage, hvor man kan spise kød til, men det kan du jo bare lade vær med. Hehe 🙂 .. Men indtil videre går det fint nok. Suppen overvejer jeg at man nemt kan lave bare til aftensmad (altså uden kuren). For den ER virkelig god.

  Svar
 7. Anjaaeh

  Super fed idé, og jeg håber da at det kommer til at virke 🙂 — Og virker det på dig, så tager jeg sgu også en 'tur'. Jeg elsker i forvejen både suppe og frugt – og din kur indeholder ikke nogen døde dyr, hvilket er en bonus når man er vegetar 😉 haha. Held og lykke i hvert fald. Glæder mig til at læse mere om din kur.

  xoxo Anja / colors-ofmylife.blogspot.com

  Svar
 8. EM

  uuuh .. jeg har prøvet den der!
  jeg kunne slet ikke holde det ud. Den suppe smagte, i min mund, ikke særlig godt efter den første dag!
  Glæder mig til at høre hvordan du klarer det! Held&lykke 🙂

  kram
  eslublog.blogspot.com

  Svar
 9. Christina

  Jeg er også spændt på hvordan det kommer til at gå. Suppen smager dog godt, så det er ikke fordi jeg tænker 'åh nej' til at jeg skal spise den (endnu).

  Og idag har jeg jo bare spist frugt til morgenmad, og så er der suppe til frokost og aftensmad. Mellemmåltiderne er jo så også bare frugt. Så jeg synes ikke det virker så 'hårdt' som mange andre kure gør.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *