Mit fletteprojekt

Jeg har i et tidligere indlæg, skrevet om mit lille forsøg; dengang manglede jeg dog flere kaffeposer, for at kunne blive færdig. Nu har jeg færdiggjort flettearbejdet og fået sat en lynlås i.

Jeg skal nu bare have syet noget ‘indmad’ til den, så der er plads til kort og mønter i den; men jeg har slet ingen idé om hvordan jeg skal gøre. Så når jeg får symaskinen hjem igen, så må jeg igang med at eksperimentere.

10 tanker om "Mit fletteprojekt"

 1. Katja K.

  Hej Christina
  Det er længe siden jeg har været et smut forbi, men hold da op hvor er den fed! Hvordan er det lige du fletter den i kvadrat??? har du en serie af hvordan man gør?? det kunne jeg nemlig godt liiige tænke mig at se! 😉
  Mvh Katja

  Svar
 2. Christina

  Hehe. Jeg laver også altid de andre. Det her var bare et eksperiment; for det kunne jo være fedt at kunne bruge den som en 'rigtig' pung. Men jeg er stadig ikke gået igang med indmaden .. Så det er jeg lidt spændt på. Hehe.

  Svar
 3. englen

  Hold nu op. havde da ikke nærstuderet billederne. Det er da først nu jeg ser hvordan du har sat lynlåsen i. Suuuuuuper smart altså.
  Nå, den jeg er ved at flette til en veninde bliver altså bare ganske alm kedelig, med bund af en ring og så lynlås i som alle andres ;o)

  Svar
 4. Christina

  Hejsa. Mange tusinde tak for awarden! Det er jeg virkelig glad for 🙂 .. Men eftersom at det ikke er længe siden jeg lavede et indlæg om en given blogaward, tillader jeg mig ikke at lave et indlæg om denne. Men du skal vide, at jeg er rigtig glad for den! 🙂

  Svar
 5. Christina

  Tak skal du have 🙂
  – Ja, det er i hvert fald noget andet end altid at lave dem med kun en lynlås i den ene side.

  Jeg håber bare at indmaden er så nem at lave, som jeg har en forestilling om 🙂

  Svar
 6. Christina

  Tak skal du ha' 🙂
  – jeg må indrømme at den har været et helved at lave. Haha.

  Men jeg glæder mig til at blive færdig med den og tage den i brug 🙂

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *