Instagram moments #1

Jeg så at Rikke indimellem samler nogle af de billeder hun har taget på Instagram (fx her), og så laver hun et indlæg om dem. Jeg synes idéen er så sød, så det vil jeg også prøve. Eftersom jeg er blevet ret god til at bruge Instragram, burde det ikke blive et problem sådan indimellem lige at sætte nogle af billederne herind. Hehe.

1. Som jeg før har nævnt her på bloggen; så er Tello lidt af en hyggetrold. Jeg kunne tage millioner af billeder, hvor han putter ved mig, for han bestiller næsten ikke andet.
2. Jeg har lige modtaget mit nyeste køb fra eBay. Jeg købte to krakeleringslakker; en i grå og en i lilla. Derudover købte jeg også en gel nail polish. Hvordan det virker er jeg lidt spændt på, men nu må vi se.
3. Rofus er den af dyrene der mest har savnet kæresten, nu han har været på skolen. Det betyder, at hver gang han ser sit snit til at putte med ham, så er han der.
4. Hvis jeg har brug for at slappe helt af og ikke rigtig har lyst til at være kreativ, kan jeg godt finde på at sætte Sims på. Det er ikke så tit jeg spiller det, men jeg hygger mig virkelig når jeg så gør.
5. Jeg er jo igang med min kur og det har selvfølgelig resulteret i kostændringer; nu er jeg blandt andet begyndt at spise yoghurt, når jeg bliver lækker sulten.
6. En af de bedste ting ved kærestens arbejde er de goder han får! Vi har før fået gratis film, og nu har vi så fået 2 fribilletter til filmen ‘Hugo’. Dét glæder jeg mig til!
Vil du følge mig på Instragram? Så hedder jeg ‘frkstubba’ derinde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *