Bloghjælp: favicon?

Jeg er blevet spurgt hvordan jeg har fået hjertet op i min ‘fane’, og det er faktisk meget nemt. Blåmejsen har også lavet et indlæg om, hvad ‘favicon’ er og sådan (link). Men jeg kan lige lave en kort vejledning/forklaring.
Jeg bruger den nye grænseflade; så hvis du bruger den gamle ser det ikke helt sådan her ud (men skriv til mig, så skal jeg nok forklare hvordan det gøres under den gamle).

Du skal gå ind på blogger og ind under fanen der hedder ‘layout’. Det er herinde du bl.a. også tilføjer/fjerner gadgets. Øverst på siden kan I se at der står ‘Favicon’ og det er faktisk der man tilføjer billedet.

Når man trykker på ‘favicon’ kommer der et pop-up vindue frem, som ser ud som det ovenstående billede. Her tilføjer du det billede du ønsker at bruge; det er bare vigtigt at finde et billede der er kvadratisk og som er mindre end 100KB! Hvis den ikke opfylder disse krav, kan den ikke bruges.
Gode råd: Lad vær med at tage et billede, der er for ‘avanceret’. Når billedet er så lille, bliver det hurtigt utydeligt og rodet at se på istedet.
Hvis du har spørgsmål til dette, så spørg endelig!

3 tanker om "Bloghjælp: favicon?"

 1. Christina

  Jeg mener at der er bange browsere, der har problemer med at samarbejde med Blogger. Jeg tror problemet ligger i, at blogger er en del af google – og som vi ved – er det som om at googles programmer kun kan arbejde sammen.

  Jeg vil derfor anbefale dig, at hvis du ingen problemer vil have med blogger, så skal du skifte browser til Chrome 🙂
  – for chrome er en del af google, og derfor arbejder de sammen – og ikke mod hinanden som blogger/explore gør.

  Svar
 2. Daisy

  jeg har lige prøvet at konverter til den nye grænseflade, men den skriver dette: Din browser understøttes ikke længere af Blogger. Nogle dele af Blogger virker ikke, og der kan opstå problemer.
  Hvis du har problemer, kan du prøve at bruge Google Chrome.

  jeg bruger explore som jeg altid har brugt.
  Har du en ide til hvorfor den skriver sådan

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *