Blog hjælp?

Da jeg indimellem bliver spurgt til råds om hvordan man gør forskellige ting på bloggen; har jeg besluttet mig for at jeg ind i mellem vil lave indlæg med vejledning til hvordan man ændre noget på bloggen. Det kræver selvfølgelig at jeg ved hvad I gerne vil have vejledninger på, så derfor må I meget gerne kommentere på dette indlæg, med hvad I gerne vil have ‘hjælp’ til.

Det kan være at I har problemer med etiketterne; at de fx pludselig er forsvundet fra bloggen? Det oplevede jeg i hvert fald, og jeg har nu fundet løsningen på problemet. Så hvis I er interesseret, vil jeg hellere end gerne lave et indlæg om, hvordan man får dem tilbage på bloggen?
Hvis I har nogle spørgsmål m.m. eller ønsker råd, så skriv endelig en kommentar – så kan det være jeg laver et indlæg om hvordan man kan ændre det.Så har du problemer med noget på bloggen? Så vil jeg altså rigtig gerne hjælpe dig med at finde en løsning på det. Du meget gerne skrive eventuelle problemstillinger herinde, på min facebook-side eller sende mig i en mail (crsd1988@gmail.com), og så skal jeg nok se om jeg kan få lavet nogle indlæg, der kan hjælpe jer. Hvis jeg ikke laver et indlæg om det, hjælper jeg selvfølgelig på anden vis.

9 tanker om "Blog hjælp?"

 1. Christina

  Har nu fået svar fra Google.
  “This is a current bug in the Blog Roll gadget. There used to be an unlimited number, but sometime in January the limit of 166 was added without notice. There was a problem rollup for this problem and google engineers are aware of it. “

  Så de er klar over det. Og et max på 166 blev lavet engang i januar. Desværre. Så man kan ikke ændre det.

  Svar
 2. Guðrun J.

  Tusind tak, fordi du gør dig så meget ulejlighed. Jeg har faktisk selv skrevet til blogger for et stykke tid siden, men har intet hørt. Krydser fingre for, at du gør.

  Svar
 3. Christina

  Nu har jeg bare ledt og ledt og ledt og kan simpelthen ikke komme med en forklaring på dit problem. Jeg har nu skrevet til blogger, så går bare og venter på svar 🙂

  Svar
 4. Christina

  Jeg kender ikke svaret, men skal nok lige undersøge det 🙂

  – men det er da en hel del du har på din liste? Jeg bruger på bare blogger.com siden til at følge med i alle de blogs, som jeg er fast læser hos.

  Svar
 5. Christina

  Det kan jeg hurtigt hjælpe med 🙂

  Du går ind på din blogger-side under 'layout' (du ved, der hvor man ændre gadgets og sådan). Så er der øverst et sted, hvor der står 'favicon'; det er faktisk der man ændre det. Så finder du et billede, som max må være 100 GB, og som skal være kvadratisk. Så sætter du billedet ind – og voila 🙂

  Håber det hjalp? Ellers må du sige til.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *