Papirflettet taske til Iphonen.

Jeg fik en idé om, at jeg ville have en mobiltaske; I ved, sådan en man hænger om halsen. Men jeg har bare ikke kunne finde en jeg synes var mig. Men så igår, da jeg havde færdiggjort den forskelligfarvede clutch (link), tænkte jeg, at jeg da bare kunne prøve at lave en ud af papirflet. Jeg gik igang og brugte faktisk hele aftenen og i morges på det; og nu er den færdig.

Dog drillede papiret ret meget, så der er en del ‘fejl’ på den (papiret revnede flere steder, da jeg begyndte at sy den sammen .. Jeg var måske lidt for voldsom, ups). Men jeg synes ikke man sådan ser det; kun når man ved det og nærstudere den. Så jeg er okay tilfreds, og den kan sagtens bruges indtil jeg finder en i læder jeg ikke kan leve uden.
Det sølvfarvet papir, var noget jeg engang fik af søde Julie. Hun sendte mig jo på et tidspunkt en pakke med lidt af alt muligt; og deri var der det flotteste sølvfarvet gavepapir (link). Jeg har ikke vidst hvad det skulle bruges til, men nu fik det en plads – og sort og sølv ser altså godt ud synes jeg.

6 tanker om "Papirflettet taske til Iphonen."

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *